8 Augusti

Det är som sagt den 8e Augusti och snart är sommarlovet slut. Det känns som att det har gått skitfort sen vi slutade men sommaren har än så länge varit helt okej. Det har ju blivit att jobba 4 veckor,vart på liseberg med ronja och sen vart på kreta med familjen. Jag hoppas verkligen att solen håller i sig några dagar till för att just nu är det perfekt väder ute. 25 grader och inte ett moln, Underbart !.

Igår så hände inte allt för mycket. Jag solade på dagen och lite senare kom ronja och vi åkte o badade med jonte nathalie och ritzmann. Det var riktigt skönt i vattnet, ungefär 24 grader hörde jag att det var. Vi var i Ekängen på ett jättefint ställe med brygga och ett litet hopptorn. Så det var riktigt skönt med ett eftermiddagsdopp:). Efter badet så blev det att svulla lite på max. Någon gång ibland är det faktist tillåtet att svulla;).  På kvällen så blev det inte så mykt mer. vi var med henke ett tag innan han stjutsade hem oss till linghem igen och det var dads för bedtime. En riktigt härlig dag iaf :)

Idag så blir det att åka till himnabadet och sola och ta sig ett dopp. Senare väntar bad med henke och emma :) hoppas på en likabra kväll som igår, om inte bättre :).

Aja nu blir det att dra på sig badbrallorna och dra sig ner emot badet. vi hörs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0