Finlandsresan var schöön !

Japp, nu är man hemkommen ifrån finland. Det har varit en riktigt rolig resa.

Allt började med att vi åkte från sporthallen i fredags kl 12.30. innan det blev det kebab med vainar marre gezza o coco. Sen gick vi vidare till bussen där alla hängde grymt gäng. Efter 3 timmar typ så var vi framme i sthlms kajjen. Det var vell inte direkt den finaste båten, hade varit fint med en silja line alltså ! men men det fick vell duga men hytterna var nästan panik alltså. Så trångt och att bo under bilarna som vi gjorde var ingen hitt direkt.  Att få springa i 1000 trappor innan man kom fram var lite jobbigt.  Aja hur som helst så blev det lite käk o så innan det var läggdags.

På lördagen så gick vi upp vid typ 8 och åt frukostbuffé som var riktigt nice ! sen blev det taxi till hallen vi skulle spela i. först trodde alla att vi kommit fel eftersom det såg ut som att det var en brödfabrik lr ngt men det var det inte. Hallen var fin men det var parkettgolv som är så äckligt ! .


Matchen slutade 8-3 till ssv efter en mycket jämn match. siffrorna speglar verkligen inte matchen eftersom det stod 4-3 med 4 minuter kvar. Då började vi ändra lite i 5orna o så och började läcka lite. men men, vi är nöjda med insatsen och det var riktigt kul att möta spelare som järvi och tiitu.
Är också väldigt nöjd med mitt egna spel. eftersom järna var sjuk så gick jag in i 1a 5an och spelade med walle,della,marre och micke andersson och det gick bra. för min del blev det 2ass vilket var jättekul !

Sen på kvällen blev det buffé igen som var riktigt lyckad och alla åt som bara den. Sen blev det lite dans och så innan det var dags för slaggning igen, och nu idag bar det av hemmåt. en riktigt fin resa !

måste också säga att macke var kung med sitt uttryck schöön på sitt sätt. har aldrig garvat så mykt, haha !:D


Hörs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0