Day & Night

Då vare ett tag sen man skrev. har inte haft orken att skriva eftersom det inte funnits något roligt att skriva om. Det är ju det vanliga jobb,innebandy som gäller. inte så kul att gå in o läsa jämt kanske..

men nu är jag sugen på att dra ett inlägg så...

Igår så hade jag studiedag,mykt skönt att få sova ut och bara slappa med älsklingen. det blev inte att göra så mykt. På kvällen blev det iaf idol. var riktigt roligt att se camilla göra bort sig när peter jihde läste upp namnet caroline och camilla hörde fel och trodde att hon hade gått vidare och vart skitglad, men sen när peter sa att hon inte gjort de så tror jag att hon skämdes rejält mykt, haha !


Efter det blev det att se programmet"inlåst". Det är killar från15-17 år som får tillbringa 12 nätter på ett fängelse för att se hur det är. Det är ju inte normala killar utan dom har misshandlat folk,använder droger och så och man ska få som på rätt spår igen. Det var verkligen ett bra program som ja ska följa. Tänk er att få bo i en cell som är så liten att man knappt får plats i den. efter 1 dygn var det 1 kille som redan gav upp för han inte pallade trycket!


Idag blir det att ta det lugnt och slappa med ronja. kanske blir någon film ikv. ska iaf äta hos ronja ikväll, dom ska äta kräftor men det är ju så äckligt så ja kommer få ngt annat :D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0