Vann Växsjös cup

I helgen var växsjös cup. klockan kvart i 6 ringde klockan och dane hämtade mig o marre i linghem för att vi skulle hämta en minibuss. Men den hade någon missat att hämta nyckeln till så det blev lite strul innan vi till sist kom iväg. Den första matchen var mot Röke. Den vann vi ganska så enkelt med 11-1. Vi spelade riktigt bra och det var verkligen en välförtjänt seger. I den andra matchen stod carlshamn. En nykomling i division 1. Den matchen ledde vi med 5-1 efter 2 perioder men efter lite slarv och avslappning så slutade den tillslut 8-5. Efter det så hade walles svärfar fixat någon grekisk reaturang för att se fotbollen(ungern-sverige) och käka mat. det var riktigt fint och sverige vann ju tillslut lite tur med 2-1 efter att zlatan magat in 2-1 målet i 93e. Maten var också riktigt god ! Måste även tillägga att alla i laget hade tippat på 8 matcher och lagt en 20a i potten och jag satte faktist 7 matcher och vann 400 kr. så jag var nöjd !

Dag 2 så var det tidig uppstidning. klockan 7 var det frukost och sen bar det av till hallen. på andra sidan planhalvan stod Hässelby och det skulle visa sig att det var en ganska jämn match. vårat lag är inga morgonmänniskor och vi gjorde ingen bra match men vann ändå med 5-3. Det är en styrka att vinna när man inte spelar bra också.

Vi var klara för final och Landskrona skulle vi möta som är tippat som ett av topplagen i södra serien. Den matchen var vi riktigt bra och redan efter första perioden så stod det 4-0. Matchen slutade tillslut 8-2 och vi tog välförtjänt hem cupsegern:).

Om ni vill läsa mer om cupsegern/cupen så gå in på

Smålandsposten
http://www.smp.se/sport/malfest-utan-vipers%281508540%29.gm
Corren
http://www.corren.se/sport/innebandy/?articleId=4975165&date=&menuids
Innebandymagazinet
http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=103&aid=35776





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0