Hej från Ronja

Tjatjaa bloggen ! :) Det är Antons flickvän som skriver. Anton är på träning så han har faktiskt inte en aning om att jag skriver men jag tycker han varit lite torr här på bloggen ett tag, det var många dagar sen han skrev sist och han säger att jag orkar inte. nahe, då får väl jag engagera mig lite, så inte hela bloggen torkar ut, så jag passar på att skriva lite här nu.& jag kommer in på denna blogg för att jag & anton har faktiskt samma lösenord av ngn anledning..haha :)


Hoppas inte du blir arg när du ser detta, jag vill ju bara hjälpa.. :) thihi. Jag älskar dig mest av allt i hela världen !! :D <3 Pussissssssss

Men nu när jag hjälp honom, då får han hjälpa mig ! :) www.metrobloggen.se/ronjawernersson

hihi. pussspåer

TURKIET med älsklingen i Augusti :)

Då var det klart att ronja och jag ska åka till turkiet den 16 Augusti:). tänkte lägga upp lite bilder på hotellet nu:)




Kommer blir riktigt trevligt och jag längtar reeeedaaan :D

FREDAG !

Idag har det inte blivit allt för mykt. Blev hämtad av jonte på station vid kvart i 12 sen blev det skola i en timme. Estetisk verksamhet är verkligen så sjukt slappt!. Sen blev det att dra till infokomp för att träffa peeejjiii och ritzmann. Drog en tripp till elgiganten också och sen var det hemfärd. Nu ikväll blir det att umgås med ronja. Det blir ju såklart att se den nya serien solsidan som var ganska skön förra avsnittet. Sen blir det också en film vid namn Spread som jonte rekomenderade. Det blir nog en supermysig kväll det här:).

Fick ett mess av ronja förut där hon skrev att hennes mamma köpt en plattång åt mig:D. så jävla gött då, tack så mykt pernilla:D. väldigt snällt!

Glöm inte bort våran hemmamatch imorn vid 16:00 mot skoghall. jag vet att ja tjatar men det är mykt roligare att lira med mykt folk i sporthallen så se till att komma :)





Peace



Chillin out

Då var det torsdagkväll och idag är det ingen träning. Eftersom vi hade en tuff vecka förra veckan så blev det ingen träning idag utan vi taggar istället till matchen mot skoghall som e i sporthallen kl 16:00 på lördag. Jag hoppas att det blir mykt folk som vanligt :).

Idag har jag inte gjort för mykt alltså. Mest chillat och så och nu är jag med älsklingen min :). vi ser på the fast and the ferious på tv.  nu ska jag fortsätta att slappa så vi hörs :)

16:21

Känner mig lite trög i kroppen idag efter gymmet igår. Blev biceps,triceps,bröst och lite. Skulle vara nice att börja gymma lite mer så man får lite kropp till sommaren så funderar på Friskis o svettis o börja träna lite. får se om ja håller mitt ord lr om ja skiter it som ja gjort förut ;D.

Ikväll är det innebandyträning och det ska bli riktigt kul. e ganska taggad faktist. Innan det är Core med biffmacke som gäller. Efter det så blir det att dra hem o bara ta det lungt tills man ska slagga :). Och snart är det helg igen med hemma match på lördag mot skoghall !




Saknar sommaren sjukt mykt. Denna vecka blir det nog att boka en resa med ronja mot turkiet tror jag !:)

Kids

Måndag då. Ångesten är som vanligt och man vill inte sätta klockan på 5.40 !.

Min dag har bestått av skola och sen har jag sovit en sväng och snart är det träning. efter det så kommer gullet hit o masserar mig, jippieeee:D.


MGMT-Kids



ciao!



Hemma från en helg på ön

Då har man varit på gotland i 1 dygn och jag kom hem för ungefär 2-3 timmar sedan. Igår så gick jag upp vid halv 6 eftersom bussen till arlanda gick vid kvart över 6. Det blev att sova endel på bussen innan det var dags att flyga. Jag hade lite panik innan vi skulle flyga för planet var så jävla litet och det var lite scary men det gick bra. Det tog ju bara 35 minuter att flyga. Väl framme så slappade vi innan det blev as gott käk och sedan bar det av till match.

Matchen var riktigt jämn i 2 perioder. Då ledde vi med 6-4 men i 3e körde vi över visby totalt . 1a 5an gjorde en riktigt bra match och jihde och hellgård var kungar:). Slutsiffrorna blev tillslut 10-5 till oss.

Efter matchen så blev det att käka en fin pizza på någon restaurang. Sen blev det att fixa sig och dra till micke anderssons polare som spelar i visby. Det var riktigt fint och huset dom bodde i var sjukt nice.


Nu ska jag mysa lite med ronja och se på spiderman så vi hörs :) !




Freedag

Ännu en helg och denna kommer blir riktigt rolig. Ikväll så ska jag till ronja för att mysa och ta det lungt och kanske sola också ! Det blir att åka hem ganska tidigt eftersom ja ska upp vid halv 6 imorn eftersom vi ska ta bussen till arlanda och sedan flyga till visby därifrån. Tror att det kommer bli jämt i visby eftersom att dom är hemmastarka och jag tror att det kommer komma mykt folk också. Men jag tillslut att vi vinner med 6-4. Efter matchen så ska dom yngsta i laget stanna där en natt på hotell och gå ut o käka o lite. Det kommer nog vara guld! :D


Idag i skolan så hämtade jag studentmössan och lite och nu längtar jag verkligen efter stundentkryssningen,balen och själva studenten. Att får börja jobba och tjäna pengar sitter ju heller aldrig fel så jag hoppas att tiden går väldigt fort nu.

PUSS!

Äntligen torsdag

Det här är den bästa dagen på veckan. När man har gjort sin praktik den här veckan och vet att man börjar vid 12 imorn och sedan är det helg. Det kan fan inte bli mykt bättre än det här !

Idag på jobbet så vart det att bila upp ett helt källargolv och tömma det med skottkärror. Det blev några vändor ;D.  Ikväll så är det innebandyträning i skäggetorp för att den där jävla skit Squashen fortfarande håller på och sedan efter det så kommer världens bästa flicka hit :).


PUSS

trötter...

Då var det onsdag kväll och jag har inte skrivit på några dagar eftersom jag inte haft tid. det har varit jobb och träningar som har varit ivägen..

Idag så blev det att åka till jobbet. från 7-9 så var det ett murarmöte idag som var riktigt segt. höll faktist på att somna under föreläsningen.Efter det så blev det att jobba till 4 innan man kom hem. Det blev ingen träning idag heller eftersom jag var helt slut i kroppen och hade sjukt ont i huvudet så nu har jag sovit i 2 timmar. Ikväll blir det mest tv och sova ganska skapligt :).

PUSS

ny vecka

Så var det den här skitiga måndagen idag och lika mykt ångest som vanligt inför jobb tis-tor...

Helgen har varit full med olika roliga saker. I fredags så myste jag med ronja och i lördags så var jag ute med matteo,jonte och ritzmann och det var riktigt lyckat förutom att ja gjorde av med lite mykt pengar. men men...

Igår så var det en slappardag med ronja. Det blev tacos och chips och massa onyttiga saker som man får äta på en söndag...


Idag så blir det träning ikväll. Gym är det som står på schemat eftersom det är någon skitsquash i sporthallen just nu så vi har inte tillgång till sporthallen. Den skiten tycker jag dom kan lägga i typ collegium lr ngt eftersom ingen vill ändå inte se det. Aja nu ska ja iaf se hem till midgård så pusshejs !

RSS 2.0