you and me

En fredagkväll som inte blir så mykt med. Har varit med ronja<3 hela dagen. Myst o lite, väldigt trevligt:) . Ronja skulle gå ut ikväll så ja åkte och tittade på div 2 lagets match mot Kungsör och dom vann med 8-0. Var vell inte världens roligaste match men jag hade inget annat för mig. Nu lär det bli att se idol på datorn och sen typ sova. Imorn väntar ju en bussresa till skogarna i värmland där skoghall väntar. Det kommer nog bli en tuff match med mykt närkamper !


PUSS

here´s to the past

Seg dag. På lovet blir det ju inte att man gör så mycket. Igentligen är det ju till för att man ska hitta på saker man inte kan göra när man jobbar/går i skolan men man blir så bekväm i allt och det blir bara tillslut att slappa. Lite synd att kasta bort lovet men det är ju halva kvar och då blir det verkligen att göra ngt kul !

Igår så blev det gymmet. Bänkpress,chins mm tar verkligen och idag har jag träningsvärk. Det brukar vara så att det värsta kommer efter 2-3 dagar så det är bara vänta in det.

Efter träningen så drog ronja och jag en film. Det blev en av mina favoritfilmer, alltså stockholm boogie. Den är riktigt grym, så ni som inte har sätt den, SE DEN !


Scream my name

Det var längesen man vaknade kl halv 1. Det är inte varje dag man gör det liksom men det var ganska skönt faktist. Jag satte mig vid datorn och hittade en länk till en blogg som en från visby skrivit . Det var lite kul att läsa att vi var otränade och pluffsiga, haha !  kolla in själva http://www.visbyibk.com/laesvaert/blogg .

Man får ta det med glimten i ögat liksom, men han skrev faktist att vi var riktigt bra och det är ju alltid ett + ;)

----------------------------------------------------

Idag blir det att chilla fram tills träningen ikväll. Efter det väntar ronja på mig hemma hos sig. så det kommer bli att mysa ikväll :)





PUSS !


If it means a lot to you

Då var det måndag och lovet har precis börjat. Idag blev det att vakna till med ronja som alltid e lia mysigt. Finns inget bättre än att ligga bredvid dig :). Efter det så blev det frukost och sen stan. Ronja följde med mig för att jag var tvungen att hitta en tröja och ett par skor och det vart riktigt bra :) tack för en underbar dag på stan älskling <3


Igår så vann vi mot visby med hela 7-0. Vi kunde ha gjort några fler kassar men dom hade också kunnat göra några om inte bea hade varit grym. Hela laget var riktigt bra igår och vi visade verkligen vad vi går för . Nu leder vi serien på 17 poäng, 2an karlstad står på 15 poäng. Jag fick även göra mål igår och för min egen del kändes det riktigt bra. fick mykt speltid och då växer jag i uppgiften :)


Nu ikväll väntar träning och sen hem och slappa lite :)


PUSS

Gameday !

Igår så var jag och ronja o tittade på filmen Äntligen midsommar på bio. Den var bland det sämsta jag sätt på länge. Den hade ingen handling och var inte ens rolig så gå inte o se den. Helt värdelös, men det var ändå mysigt med sötnosen:)

Idag så ere match , har börjat tagga till nu och börjar bli nervös. Det är jag inför varje match och det är bara bra. Man ska vara nervös ! Se till att komma, den börjar vid 17:00 :) 



Never leave you

Lördag, Så skönt och det är också lov nu. Bara att vara ledig och att slippa gå upp vid kl kvart i 6 e ju nästan livet alltså(Y).


Vaknades upp med ronja idag vid 11 och slappade lite.  vi slappade lite vid datorn innan det blev panik eftersom vi skulle till ronjas farmor klockan 1. Så fram med plattången och rosta mackor och dra. När vi var framme så väntade vi in lite folk innan vi åt lite mat och softade lite. Det är ju inte alltid så kul att vara på sånna där kalas men man måste ju också vara lite trevlig och så så att ronjas släkt gillar mig liksom ;)....


Nu sitter jag hemma och slappar lite vid datorn. Sen blir det att köpa hårfärg eftersom ronja ska slinga mitt hår och sen ska vi på bio och se Äntligen Midsommar. Kommer nog bli bra:)..

--------------------------------------------

Imorn är det dags för match!

Linköping Ibk-Visby kl 17:00  BE THERE !

 
I still loving you,like it was the first time<3 you are my sunshine honey

En helnice dag !

Allt började med att klockan ringde kl 07:00. Sen blev det frukost hos ronja och sen vidare till station där jonte hämtade mig. vi åkte till skolan och lämnade in lite lappar från praktiken och sen åkte jag,jonte,pj o ritzmann till Örebro, Gustavsvik. Det är äventyrsbadet i örebro. Var verkligen en helskön resa med massa skratt och skämt. Love u boys !. väl hemma så blev det att slappa hos jonte och sen ikväll blev det idol. Och vilken tur att niklas åkte ut !. Efter det så somnade jag i jontes sköna säng men blev tyvär väckt av ett slag på låret. Vilken tur att jag var trött annars hade jonte dött ;)....

Nu blir det att dra en film innan jag ska hämta ronja eftersom jag är så gullig o hon är på krogen. vad gör man inte för sin älskade liksom ?

Imorn är det planerat att ja ska åka med ronja o hennes familj till hennes farmor och sen på kvällen blire käk o bio. undrar vem som bjuder ;) ?


PUSS!

Shadows and regrets

Äntligen är tisdagen påväg mot sitt slut. en tisdag som man jätm har ångest för men när den är gjord så är det snart torsdag. Känns verkligen bra att det är höstlov nästa vecka så man inte behöver gå upp kl 06:00.

Idag så åkte jag från min älskade som låg kvar en liten stund i sängen medans jag drog iväg till tåget. där träffade jag jonte och vi drog vidare till arbetsplatsen. Idag blev det att putsa smygar. var lite knepigt i början men när man väl kom in i de så vart det helt okej :). förutom att det regnade såklart ! Ikväll blir det ingen träning. känner att halsen inte är som den ska och tar det lungt ikväll ist, för ni vet vell vad som händer när man tränar med halsont ?


Ikväll kommer också ronja som jag ska mysa med och titta på andra avenyn:)



Grattis åtvid !

Japp, då var det klart. att Åtvidaberg ska spela i Allsvenskan nästa säsong. det tog dom 27 år att ta det klivet upp och jag tror att nästan alla östgötar är nöjda nu eftersom Ifk norrköping suger pung och jag tror att det var detta östergötland behövde. så ett stort grattis ! . det enda som saknas nu är ju att linköping får ett Superliga lag. Vad skulle kunna vara bättre än det ?

Vi tog ett steg närmare igår när vi vann borta mot Örebro med siffrorna 3-4. En jätteviktigt seger. Ett sånt tråkigt lag som örebro var  och bara stod på halva planen och väntade på att vi skulle göra ngt. Deras kontringar är livsfarliga men i sista perioden så stod vi mest och bollade och de fick riktigt inte tag på oss. så skitbra gubbar !


Igår efter matchen så blev det pizza och sen så hämtade jag ronja<3:).

Idag har jag nyss haft prov i religion. Det gick vell inte helt bra men man får ju alltid hoppas på ett G.


Nu blir lasagne som morsan lagat och sen blir det träning som alltid. efter det väntar älskling:)

S.O.S

Idag har du lördagen börjat och jag sitter här klockan halv 3 och försöker plugga. Känns inte så lyckat men lite går ju iaf in i huvudet. vi får vell se hur mykt jag orkar plugga.....

Igår så blev det att hänga gäng med ritzman fredde och tim. det blev att se idol. Den som skulle åkt ut är ju Skate-nicklas som är så jävla dålig. sågar honom totalt. Han är lite som johan palm. skitful och kan inte sjunga, så ut med honom !

Efter det så blev det en sväng till max innan vi drog hem. För min egen del så blev det endel poker till klockan halv 3 eftersom jag skulle hämta ronja vid kl 3 inatt och så blev det. Vi somnade runt 4. Jag älskar dig mest gumman<3

---------------------------------------------------------------------

Ikväll blir det att träffa jonte och nathalie. en DD(dubbeldejt) alltså, hahah;D. vet inte vad vi ska hitta på men ngt kul lär det ju bli iaf:)


Imorn är det ju dags att åka till Örebro för att plocka hem yttligare 3 poäng. Så håll tummarna för oss imorn så hörs vi !(Y)



Onsdag

Detta var inte vilken onsdag, utan en dag där ja fick byta arbetsplats. känns ganska skönt att komma ifrån söderköping och skäggestad kvarn. Nu istället är jag på samma ställe som jonte. Bakom station så det tar 4-5 minuter att gå från station till dit. Riktigt skönt :). Känns lite skönare att vara i centrum än ute på landet. Vi målade idag. Började med att ja gick upp och skulle måla högst upp på ställningen( ca 13 m). Då är man fan inte katig när man står på en ställning som är 1 meter bred och tittar ner :P. Jag är också lite höjdrädd så de gör ju inte saken bättre men men, det gick iaf tillslut.......


Ikväll väntar det först teori och sen vanlig innebandy träning. Sen när jag kommer hem så ligger ronja och väntar på mig hemma :). riktigt nice !


Nu är det dags att plugga eftersom vi har vårat första prov för terminen. religion ,SÅ TRÅKIGT !

Jai Ho

Då var det måndag och ännu en helg har sprungit iväg. Blev en mykt skön helg med en till vinst igår...

Igår väntade som alla andra vet Karlstad hemma och vi låg under med 0-3 efter halva matchen men sen så gjorde brorsan ett zorromål i klyk och 40 sekunder senare så gjorde macke 2-3 med en skitsnyg ass av jocke och vi var med i matchen igen. i tredje perioden så trummande vi bara på och micke andersson hängde upp3-3 i klyk sjukt snyggt. Även 4-3 gjorde micke andersson, skott från slottet i bortre klyk och vi ledde för första gången i matchen. Vi stängde matchen och vann med 4-3. En riktig kämparseger från laget. Fan så viktigt ! Nu leder vi serien med 2 poäng. Känns riktigt skönt. Nästa helg väntar Örebro som är en av favoriterna så det kommer bli otroligt spännande:)


Idag blev det att dra till skolan vid kl 1 då vi började med svenska. gick igenom nationella proven som vi ska ha om 4 veckor. Jag tror inte att någon fattade vad vi skulle göra men vi skulle ta om allt en gång till nästa gång,så ja hoppas att jag fattar då;).. sen blev det religion. Genomgång eftersom vi ska ha prov nästa måndag på Judomdom och kristendom. Inte så jävla kul kanske...

Nu blir det att dra en film och sedan dra till träningen!, hööörs !

Rejäl bloggtorka

Då var det ungefär 1 vecka sedan jag skrev. har verkligen inte haft ork till detta. denna veckan har inte varit världens bästa kanske med sjukhusbesök o så, så jag har verkligen inte orkat.  i tisdags så blev det gymmet med laget. Det var bland det värsta ja varit med om. Chins,mördarmage,draken,hantelpress mm. och hela veckan har varit helt förstörd för att man har haft träningsvärk, mest i biceps.  Men det är ju sånt man får ta. Och i onsdags så fick jag in murbruk i ögat så det blev knallrött och jag kunde inte se på de så det blev akuten med pappa. Jag skickades till ögonläkaren Anders som var jätte vänlig och tog ut skitet i ögat och idag så e det bra :) .

Nu är det äntligen helg och man får ta o slappa lite. dt behövs verkligen efter denna vecka. Den har varit riktigt jobbig!, så ikväll blir det att se innebandy på tv kl 19:00 warberg-helsingborg och sen blir det idol med älsklingen och en film på det är vell inte fel ?, mamma har varit snäll och köpt godis så detta blir nog en riktigt kalaskväll ska ni se:)



Tänkte skylta lite för våran hemmamatch på söndag mot Karlstad som är kl 17:00 i sporthallen. Ni är hjärtligt välkomna:) just nu ligger karlstad 1a i serien och vi 2a så det kommer bli en match med mykt kroppskontakt och mykt mål :)




Lördag

Dagen började med att ja gick upp kl 09:00 för att åka till sporthallen och ha en morgonträning kl 10. Det blev matchspel pp/bp o frislag. Riktigt skönt att träna på lördagar när man har match på en söndag som vi har imorn. Imorn väntar lidköping borta. jag tror det är en svår bortamatch eftersom det är en långbussresa och sen har ja hört att dom har en liten hall så det lär bli mykt skott och det är svårare att spela "sitt eget" spel i små hallar så man måste vara taggad till 100% för att kunna få 3 poäng och det ska vi se till att fixa:)


Efter träningen så blev det att åka hem och äta riktigt god mat som mamma hade lagat. fin fint ! sen bar det av till ronja. nyss har ja stjutsat ronjas föräldrar till en fest så nu bjuder som på pizza som tack och det kommer bli riktigt fint. snart är pizzan här som vi har beställt . det blir en film på det också !:D




Day & Night

Då vare ett tag sen man skrev. har inte haft orken att skriva eftersom det inte funnits något roligt att skriva om. Det är ju det vanliga jobb,innebandy som gäller. inte så kul att gå in o läsa jämt kanske..

men nu är jag sugen på att dra ett inlägg så...

Igår så hade jag studiedag,mykt skönt att få sova ut och bara slappa med älsklingen. det blev inte att göra så mykt. På kvällen blev det iaf idol. var riktigt roligt att se camilla göra bort sig när peter jihde läste upp namnet caroline och camilla hörde fel och trodde att hon hade gått vidare och vart skitglad, men sen när peter sa att hon inte gjort de så tror jag att hon skämdes rejält mykt, haha !


Efter det blev det att se programmet"inlåst". Det är killar från15-17 år som får tillbringa 12 nätter på ett fängelse för att se hur det är. Det är ju inte normala killar utan dom har misshandlat folk,använder droger och så och man ska få som på rätt spår igen. Det var verkligen ett bra program som ja ska följa. Tänk er att få bo i en cell som är så liten att man knappt får plats i den. efter 1 dygn var det 1 kille som redan gav upp för han inte pallade trycket!


Idag blir det att ta det lugnt och slappa med ronja. kanske blir någon film ikv. ska iaf äta hos ronja ikväll, dom ska äta kräftor men det är ju så äckligt så ja kommer få ngt annat :D.


RSS 2.0