2a vinsten:)

Igår så var det hemmapremiär och 691 personer var och kollade på matchen och det var rätt bra tryck på läktaren och det var väldigt roligt att spela. Introt var också nytt och det var bra tyckte jag. lite lång tid innan vi fick springa ut men helt okej :) väldigt proffsigt !

Matchen slutade 9-5 till oss efter att vi lett matchen med5-0 innan vi slappnade av lite och Lillån kunde gå upp till5-3. men sen gjorde vi ett ryck till men tappade även en gång och det stod 7-5 ett tag innan vi tog tag i det igen och vann med 9-5 :). en riktig härlig vinst. vi kanske inte gör våran bästa match men vi vinner och det är det som är viktigt !. själv så är jag inte så nöjd med min insats. kändes aldrig som att jag kom in i matchen men det är bara glömma och se fram emot träningen som är ikväll :).

D'r har ni matchhändelserna :)
Period 1
01.15 Mål 1-0 Linköping IBK
06.00 Utvisning U2
(Hands)
Linköping IBK
06.33 Mål 2-0 Linköping IBK
18.45 Mål 3-0 Linköping IBK
19.54 Utvisning U2
(Upprepade förseelser)
Lillån IBK
19.58 Mål 4-0 Linköping IBK
Period 2
01.49 Mål 5-0 Linköping IBK
02.22 Mål 5-1 Lillån IBK
07.09 Mål 5-2 Lillån IBK
07.09 Utvisning U2+10
(Osportsligt uppträdande)
Linköping IBK
08.16 Mål 5-3 Lillån IBK
12.49 Mål 6-3 Linköping IBK
14.19 Utvisning U2
(Hårt spel)
Linköping IBK
17.27 Mål 7-3 Linköping IBK
Period 3
04.34 Mål 7-4 Lillån IBK
07.58 Mål 7-5 Lillån IBK
13.31 Mål 8-5 Linköping IBK
14.27 Utvisning U2
(Hårt spel)
Lillån IBK
15.01 Mål 9-5 Linköping IBK


Bass generation

Äntligen !, nu har basshunter kommit med sitt nya album Bass generation och det är så sjukt bra ! Taggmusik inför match !


Finns bara ett ord för denna mannen "KUNG"


Innebandy/fotbollsdag

Direkt efter träningen idag så blev det att dra hem. Efter det så var pappa jättesnäll coh lånade ut bilen till mig och mare så vi kunde åka till finspång och kolla på finspång-örebro. Matchen slutade 6-9. Var ganska väntat att örebro vann men finspång kämpade på och hade 3-0 och 4-1 innan dom tappade nästan allt. I finspång varI örebro så tyckte ja att robin sjöberg var bäst. lr bäst och bäst. han gör mål. han hängde 3 st och det räcker vell för att vara bra ? efter 2 matcher har han gjort 10 poäng och det är ju hyfsat ;).


Nu ikväll väntar pizzerian med ritzman åhlander och lundberg. sen blir det affären och sedan blir det hem till åhlander för att kolla barca på tv. blir en fin kväll med godis och cola (Y) ! det gillar vi.



Be like that

Lördag idag, igår så var jag hos ritzman eftersom att han fyllde år. alla drack förutom jag eftersom det är match på söndag och för att jag har tränat idag. Så det blev ganska slappt för mig och sen drog jag och hämtade älsklingen som hängde med mig hem för att mysa :).

Idag blir det inte så mykt att göra eftersom ronja ska ut och alla andra är med flickvänner osv. Det är vell dagar man får ta men kul kommer det i vilket fall inte bli om det inte ringer någon senare. Hoppas att det blir något att göra iaf, så slå en pling om ni vill göra ngt !

Har nyss tränat som jag nämde. det blev en chillträning med pp/box/ frislag och straffar. Var verkligen skönt att komma upp tidigt och lira lite innebandy. prövade även nya bladet"pure" och det gillade jag verkligen. funderar på att köra på de framöver !


Nu blir det käk och sen blir det vell slappa, som ja ska göra hela dagen....



Imorn är det seriepremiär, se till att komma kl 17:00 till sporthallen !

Face drop

Då var det torsdag. En torsdag som jag inte kommer att göra så mykt på. vi är lediga ifrån träning ikväll eftersom vi körde dubbelpass igår(innebandy+styrka) och för att vi har träning på lördag istället för idag. Hemmapremiären är ju på söndag så det är alltid skönt att få ett pass till i benen på lördag. att få känna på dom nya klubborna vi fick igår och så :) så jag ser verkligen fram emot helgen. innebandy is the shit alltså ;).

Som sagt vill jag göra reklam till våran match på söndag Hemma mot Lillån kl 17:00. ta er dit och se på en riktigt fin innebandymatch !


NU blir det att se idol på datorn eftersom att jag missade skiten igår ;).


Så vi hörs:) ha en skitbra dag !

J´adore Hardcore

Då har ännu en tisdag gott och imorn börjar onsdagen. idag var det riktigt roligt på jobbet. har lärt mig att putsa. i början var det sjukt svårt men när ja lärde mig knepen så funkade det helt okej. Det har ju varit regnigt idag,kanske inte så kul men dagen gick faktist skitfort....


Ikväll blir det att träna,det är fys som står på schemat och efter det blir det en skål chips till idol. igentligen äter ja inte så mykt chips, det är väldigt sällan men idag känner jag att ja verkligen är värd det:).


Detta blir ett kort inlägg. har inte haft så mykt dom här dagarna. det blir mest jobb,innebandy och att träffa älsklingen :)..


Men men, vi hörs ciao !

En bra start på säsongen !

Att slå Onyx på bortaplan är det inte alla som gör. Hörde något igår om att dom inte fått stryk på 3 år hemma men igår tog den sviten slut när linköping gästade nyköping !.

Det började med att vi åt mat med laget i sporthallen kvart över 11. Efter det så var det dags att sätta sig i bussen. Bussresan tog typ 1 1/2 timme. Jag var väldigt nervös när vi klev av bussen men för min egen del är det ett bra sätt eftersom då vet jag att jag är taggad till 110% och det var jag verkligen. hela laget var det, det märkte man på stämingen.

Det var en jämn match. 2 mykt bra lag som var bra hemmåt och det stod bara 1-0 till oss efter 2 perioder.  mårten palmefors gjorde 1-0 på straff 19:59 i första perioden. I den tredje så vände onyx till 2-1 på 58 sekunder men när det var 7 minuter kvar så gjorde linus pettersson 2-2 och det var resultatet efter full tid. 3 sekunder in i sudden så gör marre 3-2 med en backhand i bortre hörnet och det blev böghög:).

riktigt viktigt med vinst, bra jobbat gubbar !



Seriepremiär idag

Japp, idag är det allt man har tränat för börjar. alla mil man har sprungit i spåret. all coreträning och styrketräning man har gjort i kfumhallen. Nu börjar allt på riktigt och jag är så taggad. lite nervös också. Nervositet är bra för mig sj eftersom att jag vet att när de gäller ngt så presterar ja så mykt bättre. Så alla som håller på libken. håll tummarna för oss nu !


Igår var jag och ronja på bio och såg the ugly truth. jag tyckte att den var sådär. Handlingen var ju att en kille skulle hjälpa en tjej att bli tsms med en annan kille. endel var lite roliga saker men den var nog lite tjejig för mig. Sen var det 2 st idioter som satt bredvid oss som hånglade hela tiden. helt sjukt jobbigt att höra smaskande ljud hela tiden o massa skit. Varför gå på bio isf ?  var hemma o ha det mysigt ist!




Paparazzi

Äntligen helg. har verkligen sätt fram emot denna helg så länge eftersom serien börjar. vet att det har stått i nästan varje blogginlägg den senaste veckan men jag är så sjukt taggad inför den matchen. tänk er. nyköping sporthall fullsatt och en härlig hejjarklack. kan det bli bättre ?  såklart de skulle kunna om det var hemma mah ;) . men men kommer bli sjutk kul iaf !

Idag vaknade jag upp hemma hos ronja, tog bussen till skolan och var där i 20 minuter. lektionen vart bara så lång innan vi fick dra. det blev att åka med henke hem från stan. sen lämnade vi jontes bil hos en kille som ska fixa den sen bar det av hemmåt för min del. Ikväll blir det att äta ngt på stan och sedan se The ugly truth med ronja :). Sen blire o börja tagga till matchen :)


Vi höööörs !


17 september

Ännu en torsdag har gått och man har nu jobbat 4 veckor på praktiken. bara 24 st kvar då !,haha. aja, det gick iaf bra denna vecka med. fick göra ganska mykt med ytbehandling på huset eftersom det är så skadat. Nästa vecka så blir det att börja putsa och det börjar verkligen att se ut som ett hus nu:)

Har inte blivit så mykt blogg denna veckan eftersom att jobbet + träningarna tar upp all min tid och jag orkar itne skriva när ja kommer hem sent på kvällarna men idag vart våran träning inställd för att det var dubbelbokat i sporthallen. lite tråkigt eftersom att jag var sjukt sugen på att träna idag. men men, på lördag börjar ju serien så det är bara se frammåt mot den matchen. Jag längtar så mykt till lördag. vi har Onyx borta och biljetterna är slutsålda i den hallen så det kommer bli en grym match !

Nu ikväll blir det att titta på idol med ronja och äta massa godis. Så nu ska ja dra mig men vi hörs !

2 år idag med älskling:)

Idag är det 2 år sedan jag och ronja blev tsms och fann kärleken. Alla minnen med dig, alla underbara dagar ligger verkligen på näthinnan och jag glömmer aldrig minnena vi haft tsms. alla underbara stunder med dig gumman<3. Vill bara säga att jag alltid kommer att älska dig mest av allt. du kommer alltid finnas i mitt hjärta och det kommer alltid att vara vi 2. vi har haft både jobbiga och jättebra stunder. vi klarar allt tsms och det löser dig alltid. Jag älskar dig mest . Ronja(L)Anton



-------------------------------------------------



Idag har min dag bestått av murande. jonte och jag är inte längre på samma ställe eftersom vi levde fan. haha nej då, det var för att plustjänster behövde hjälp i stan med lita saker och då fick jonte åka dig och hjälpa dom lite. hoppas att han kommer tillbaka och snackar lite skit med mig lite senare:). Var iaf en jobbig dag som alla tisdagar är men imorn är det onsdag och snart torsdag. riktigt skönt faktist.

Ikväll blir det fysträning i collegium. blir nog en jobbig träning som vanligt och sen ska jag och älsklingen fira våran 2 årsdag med lite mys. på fredag blir det de riktiga firandet. kan bli bio och mat faktist:)


Nu blir det att åka o fixa lite grejjer innan träningen. undra vad ja ska göra ?;)


14 september

Tänkte dra ett blogginlägg om bosön med lite mer info. Igår så skrev jag så lite så nu ska jag dra på lite med skrivandet...

Det började med att jag vakna upp på onsdagen skitnervös inför att ta tåget till stockholm. hade aldrig varit på stationen i sthlm och visste att den var skitstor. Det tog 1 timme o 10 minuter att komma fram och ja kom in på spår 18b. Helt sjukt så stort det var. Men jag fick tag i jimmy bagge och hittade tillslut samlingsplatsen. Du kunde jag pusta ut och kliva på bussen. Väl framme så vart det upprop och vi blev indelade i rum. Efter det så väntade ett fyspass. Det var brutalbänk,chins,dips och springa så fort man kunde på 10,20 meter. efter det väntade beeptestet och jag fick normalt bra. Endel var ju snuskiga och kom upp på en lite hägre nivå. Efter det var det mat och sen slapp innan sängen väntade.

dagen därpå så var det första träningen och den gick sådär. Innan man lärde känna spelarna och så. Men det blev bättre och bättre.

Allt gick bättre ju mer dagar som gick och man kände sig mer och mer hemma i spelet och tillslut så funkade det väldigt bra :)

vi spelade totalt 3 matcher tror jag. och gjorde 3 träningar och 1 fyspass så när man kom hem var man helt slut. 3x20 men fullplanspress är inte varje dag man spelar och det tog verkligen på krafterna.

Det var nog det jobbigaste jag gjort på länge men det var även så himla kul. att få träffa alla sköna lirare var underbart:). Nu hoppas jag att ja kommer med till själva landslaget.


Eftersom att det har varit en så tuff vecka så hoppar jag träningen idag men ska ändå dit och kolla och snacka lite skit :). nu blire käk och sen tv:n så vi hörs :)

snygg schampo frilla ja vet men var ändå tvungen att ta kort på landslagströjan:P


hemma ifrån bosön :)

Då var det gjort. Landslagslägret på bosön tyckte jag själv gick bra. Jag fick spela tsms med daniel Schmidt ifrån järfälla och det gick bra när vi väl kom in i spelet och exakt visste vad vi skulle göra. Nu hoppas jag verkligen att jag kommer med till Euro floorball tour.

Jag trodde inte att det skulle vara så roligt som det var. alla var verkligen as snälla. Så man kom verkligen in i gruppen och trivdes. Jag bodde med 3 st till backar. en av dom hängde jag med nästan hela tiden. Han hette robin och kom från visby. en riktigt skön kille som jag verkligen diggar. Detta blir ett kort inlägg eftersom att jag är så himla trött. Vi spelade fullplanspress hela tiden och hade fystester första dagen så benen känns som spagetti just nu så det blir att ta det lugnt med ronja och mysa o äta godis:)




imorn väntar Bosön

Nu börjar det kännas att det bara är 1 dag kvar innan man tar tåget mot sthlm och bosön. Nervositeten börjar kännas i kroppen. Jag är verkligen så nervös just nu. Jag tror att det kommer gå bra eftersom jag har en mykt bra inställning. ja ska ge mitt allt för att försöka komma med och det är mitt mål denna säsong. Så jag hoppas att dom ser mina kvalitér och tar med mig:).

Idag åker också laget till Warberg för att spela mot dom. Ja kunde ju inte vara med eftersom att ja ska på landslagslägret imorn men jag håller tummarna för er boys och hoppas på att ni gör en bra match !

Idag blev det att vara ledig från skolan/jobbet eftersom att jag måste vara utvilad när jag kommit dit och ska ha ätit rätt och vara förberedd. Det blir att packa lite senare:)



Nu blir det att titta på en film..


Önska mig lycka till och håll tummarna för mig!


Vann Växsjös cup

I helgen var växsjös cup. klockan kvart i 6 ringde klockan och dane hämtade mig o marre i linghem för att vi skulle hämta en minibuss. Men den hade någon missat att hämta nyckeln till så det blev lite strul innan vi till sist kom iväg. Den första matchen var mot Röke. Den vann vi ganska så enkelt med 11-1. Vi spelade riktigt bra och det var verkligen en välförtjänt seger. I den andra matchen stod carlshamn. En nykomling i division 1. Den matchen ledde vi med 5-1 efter 2 perioder men efter lite slarv och avslappning så slutade den tillslut 8-5. Efter det så hade walles svärfar fixat någon grekisk reaturang för att se fotbollen(ungern-sverige) och käka mat. det var riktigt fint och sverige vann ju tillslut lite tur med 2-1 efter att zlatan magat in 2-1 målet i 93e. Maten var också riktigt god ! Måste även tillägga att alla i laget hade tippat på 8 matcher och lagt en 20a i potten och jag satte faktist 7 matcher och vann 400 kr. så jag var nöjd !

Dag 2 så var det tidig uppstidning. klockan 7 var det frukost och sen bar det av till hallen. på andra sidan planhalvan stod Hässelby och det skulle visa sig att det var en ganska jämn match. vårat lag är inga morgonmänniskor och vi gjorde ingen bra match men vann ändå med 5-3. Det är en styrka att vinna när man inte spelar bra också.

Vi var klara för final och Landskrona skulle vi möta som är tippat som ett av topplagen i södra serien. Den matchen var vi riktigt bra och redan efter första perioden så stod det 4-0. Matchen slutade tillslut 8-2 och vi tog välförtjänt hem cupsegern:).

Om ni vill läsa mer om cupsegern/cupen så gå in på

Smålandsposten
http://www.smp.se/sport/malfest-utan-vipers%281508540%29.gm
Corren
http://www.corren.se/sport/innebandy/?articleId=4975165&date=&menuids
Innebandymagazinet
http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=103&aid=35776





4september

Idag kom dom efterlängtade papprena från landslaget. På onsdag kl 09:00 går tåget emot stockholm och jag längtar verkligen. Så det känns skönt att fått dom papprena :)

Idag vaknade jag upp klockan kvart i 10 och gjorde mig i ordning innan jag drog ner till stationen för att ta tåget med jonte till skolan. Vi käkade mat i skolan och sedan gick vi till klassrummet. Men ingen lärare hade kommit, som vanligt så hade våran svenskalärare sjukanmält sig och ingen visste om ngt . ganska onödigt att dra dit eftersom vi inte har någon mer lektion på fredagar. Men tore(vår mentor) snackade lite med oss och sa att han skulle skälla ut skolledningen för att dom inte hade sagt ngt åt honom. Jag diggar verkligen honom. han är så bra ! han är grymt schysst om man e trevlig mot honom men om man inte är det så blir han så förbannad och det gillar jag verkligen. plus i kanten till honom !

Efter skolan blev det stan med jonte. han köpte sig en longboard. skitsnygg var den ! sen träffade vi coco,fagge,wille och gezza . Wille lirade lite jack vegas så jag var tvungen att mata i 190 kr. men tyvär ingen utdelning men när ja kom hem satte ja in 200 och vann upp till 500 på internet. så jag är nöjd :). Efter det blev det att dra o hämta älsklingen som jag har myst med hela kvällen. Hon e så underbar min lilla gullesnutta<3.  Men nu är jag hemma kl halv 11 eftersom jag ska upp vid kvart i 6 imorn för att åka till växsjö........


På söndag/måndag kommer det en summering av helgen!

Går går och går

Japp tiden rinner verkligen iväg. det var inte längesen fysen började och man spelade sm i nyköping. Nästa vecka så är det de riktiga allvaret börjar. Jag åker till Bosön på onsdag och kommer hem på söndagen. Jag tror verkligen på mig själv och kommer gå in med en 150 % inställning som jag alltid gör inför matcher och uttagningar. Det kommer bli otroligt kul iaf!. Och snart så drar också serien igång. det är bara 16 dagar kvar tills serien drar igång mot Onyx borta:)....man är så sjukt taggad så att det är sjukt !


Allt rullar verkligen på . 3 veckor av skoltiden har gått men det känns bara som några dagar. nu är man inne i arbetslivet också och det är helt okej. på 6 dagar har jag o jonte murat en hel långsida på ett hus. har aldrig gjort så mykt i hela mitt liv men alla tips och grejjer man får är så bra. sånt som lärarna aldrig säger. Som att lära sig att mura utan pass. allt går dubbelt så fort....


Ikväll är det träning. en lugn träning blir det eftersom att vi ska till växsjö i  helgen och spela cup. så på lördag morgon blir det att gå upp vid kl 6 för att vi ska åka 06:45 till växsjö. Kommer inte riktigt ihåg vilka vi möter men det är bra lag och det kommer nog bli jämnt men jag tror på final!


Nu blir det att se filmen Rounders som marre rekomenderade så vi hörs !



Alltid kul att se !

Heta talanger i Sverige: Plats 17

En lillebror till en riktig målkung. Inte konstigt att denna 18-åring har en ljus framtid.

Till skillnad från storebror Martin ”Magic” Karlsson i Lidköping är Anton Karlsson en resolut försvarsspelare som verkligen klev fram under distriktslags SM i våras.

Han styrka ligger i defensiven, där han sällan gör misstag. Han spelat division I den gångna säsongen och är såklart en av Sveriges hetaste talanger.
- I mina ögon är han en av Sveriges fem bästa backar i sin ålderskull. Hans spetsegenskaper är inställningen, skottet och aggressiviteten, säger Linköping Innebandys tränaren Stefan Hedlund.

Fakta:
Anton Karlsson
Född: 1991
Klubb: IBK Lidköping
Distrikt: Östergötland
Position: Back
Förra säsongen: 4 matcher, 1 mål, 3 assist med IBK Linköping i division I södra.



Hittade dedär idag på innebandymagazinet. alltid lika kul att få hitta sånt:). det står lite fel eftersom jag spelade lite mer än 4 matcher och gjorde lite mer poäng än dedär:)

RSS 2.0