lördag

Denna helg var det spelledigt och igår så åkte jag hem till ronja. Vi såg på den nya serien Solsidan som gått på reklam nu ett tag men den var vell sådär. Jag trodde att den skulle vara mykt roligare än vad det var. Hoppas att avsnitten blir bättre annars blir det att skita i att se det. Vi somnade ganska tidigt igår och ronja vaknade vid kl 9 idag så det blev lite svårt att sova länge. så för min del gick ja upp vid halv 11...

Idag så blir det att slappa och se Em i handboll. Just nu ser jag på Frankrike-Island och jag hoppas verkligen att frankrike vinner för att Island har så sjukt fult lag!. Efter det blir det nog att ta sig en dusch eftersom jag ska till matteo ikv o softa o så;)...


PUSS !

God damn you´re beatiful

Äntligen var det fredag och idag har bara en lektion, i foto. Det blir att sitta i photoshop i någon timme och sedan dra till stan för att betala studentmiddagen.:)

Igår så spelade vi match mot min o brorsans moderklubb Linghem i DM och vi vann med 21-4. I första perioden så ledde vi bara med 3-1 eftersom vi gjorde allt lite svårt och linghem orkade att springa då men i 2a o speciellt 3e så var dom helt slut och vi spelade ut dom. Det var skillnad och det ska de vara eftersom vi leder div 1 o dom leder div 4. Det var kul att möta linghem :). Jag fick också hänga dit 2 stycken och 1 ass blev det. Är helt okej nöjd med det.


Nu ska jag iväg till skolan. pusshej !

Dags att möta moderklubben

Idag har vi faktist match, i dm. Vi möter Linghem som är min och brorsans moderklubb. Det var den klubben som gav mig sjukt mykt speltid och gjorde mig faktist till den jag är idag. Utan linghem så skulle ja inte ha kommit såhär långt och det är jag tacksam över. Sen att Libken har utvecklat mig ngt sjukt mykt sen ja kom dit är ju deras förtjänst men hade de inte funnits någon innebandy i linghem så hade ja nog aldrig börjat.

De som spelar i linghem är nog taggade till 1000 idag eftersom det är årets match för dom. Vi får vell se hur bra dom är ;).


Kommer bli lite kul att möta linghem iaf. så jag önskar dom all lycka till :)!

onsdag kväll

Snart är det helg igen och dagarna rullar verkligen på. Idag har jag flytspacklat och rivit ut lite skit ur ett hus som ska renoveras. Dagen gick väldigt fort idag och det var ganska kul. Varje dag är det faktist inte så tråkigt....

Efter jobbat så vart det att åka till max med brorsan eftersom vi hade en tidig träning kl kvart över 5 eftersom div 2 skulle lira match efter så det blev att åka direkt sen. Träningen var vell helt okej tycker jag. När den var slut tittade ja lite på div 2 matchen som vingen vann. Det var verkligen ett sömnpiller!!!


Nu tycker jag verkligen snön ska bort. Det kommer bara mer och mer och det är ett helvete med tågen och all trafik så försvinn !


GODNATT

ronja har en dold talang !

Idag har ronja verkligen bevisat att hon har en bra röst. Det måste vara en dold talang. Helt sjukt faktist, ja trodde inte att min lilla prinsessa hade en sådan fin röst. Sök till Idol :). Jag hoppas verkligen att ni som läser min blogg ber henne sjunga för er någon gång för ni måste verkligen höra. Hon brukar hänga på Å-gatan så fråga henne då(Y):)!


Idag blev det jobb. Mamma var snäll som körde mig till kontoret i Tannefors. Det blev att åka till skägget och ta bort en hel entré med klinkers för att vi ska sätta dit nytt. Så det blev en hel del slipning och städning. Kanske inte alltid lika kul men ändå sånt som måste göras....


Ikväll så kom ronja hit eftersom hon glömt sin plånbok här idag. Så det var ju jättetrevligt och just nu tittar vi på handboll och senare blir det paradise :). Och äntligen så har någon rolig kommit in i huset.(Andreas,för er som inte fattar).


Nu ska ronja sjunga lite för mig så pusspuss :)

3 kr/tim !, känns underbart

Nu har man börjat att tröttna på att jobba för 3 kr/tim. vi gör exakt samma saker som alla andra men dom tjänar ju 100 gånger mer oss. Och sen får man 20 kr i matersättning av skolan. jättebra, man får ju nästan en halv korv för det. Blir så jävla förbannad på skolan och den helvetes komunen som inte gör ett skit. YESSSSSSSSS!



PISS PÅ SKOLAN :)!

Skön måndag

Då är det en ny vecka och jag vaknade med ett smile på läpparna idag. Matchen igår var riktigt viktig och vi vann den med 6-2 efter att våran 1a 5a spelat sönder örebro och lyckats göra 5 mål på dom. Hela laget gjorde en bra match. Nu är det bara njuta av detta tills det blir fokus på Visby(Y).

Om ni vill läsa mer om matchen och se lite klipp och snack så gå in på corren.se så finns det där !




-----------------------------------------------------------------------------

Idag har jag gått i skolan,kom precis hem och ikväll blir det träning såklart. Nu blire att se lite på tv innan det blir käk !

PUSS

Gameday

Jag är sjuk taggad inför den här matchen så tänkte inte skriva så mykt utan lägger in lite innebandybilder ist. ses i sporthallen 14:00 !


  



Lördagskväll

nu har jag varit hos ronja i några timmar och ätit god köttfärspaj och slappat. Det har blivit lite handboll på tv och nu ser vi på någon lotto typ. haha. Snart blir det en fin film och mys på det. Inget slår en lördagskväll med ronja alltså. min lilla sockerpulla e hon ;D.

Jag är verkligen skittaggad inför imorn. Jag har en bra känsla i kroppen och det känns väldigt bra. Jag hoppas att alla som läser min blogg kommer imorgon för det kommer bli en riktigt bra match. så glöm inte! sporthallen 14:00 !


Nu ska jag få lite glass av ronjas snälla mamma så pusshejs:D


To be with you

Hemma från ett träningspass. Har också fått i mig mackaroner och köttfärsås! Nu börjar laddningen inför morgondagen. Jag tycker att det är sjukt skönt med ett pass på lördagar för man gör ju ändå inget på dagen så det är perfekt och idag gick det bra på träningen också och pp/box såg riktigt bra ut:).


Ikväll blir det att åka hem till frugan för att äta mat,se film och chilla som vanligt:).

Linköping-Örebro söndag 14:00 !


girlfriend

Då var det äntligen helg:)

Idag har jag sovit ut ganska mykt faktist. vaknade upp klockan 11. Efter det så åkte jag till Modefrisören och klippte mitt hår lite. Det vart faktist bra och det var nog den första gången jag är nöjd direkt efter jag har klippt mig och det är ju alltid posotivt (Y). Nu snart väntar det käk och senare är det ju sverige-tyskland i handboll som gäller. Jag hoppas verkligen att sverige inte skämmer ut landet totalt och inte går vidare utan slår dom. Jag tycker att Kim Andersson har vart sämst i laget fast han är den som ska lyfta sverige så det är otroligt dåligt !

Ikväll så kommer ronja hit och myser lite. Det blir att dra någon film,äta godis och chips och bara lata oss. Imorn är det innebandyträning inför söndag då de smäller i sporthallen. Jag hoppas verkligen att det kommer mykt folk. Matchen börjar 14:00 och ja, Jihde och Hellgård är med !


PUSS

Just like a pill


Då har man jobbat klart för den här veckan och det känns bra. Jag trodde att det skulle vara en större omställning men jag kom verkligen i in arbetet idag. Det blev att åka till skäggetorp och sätta i tvättstuga med klinkers. Det är helt okej att sätta klinkers för att det är skönt att vara inne och det är ganska enkelt när man väl lärt sig (Y).

Efter jobbet så åkte jag med brorsan min som har sitt jobb typ 10 min bort från mitt så de e perfekt dom dagarna han jobbar....

Nu ikväll blir det att äntligen träffa älsklingen min:). Var några dagar sen eftersom vi båda har praktik och då blir det inte så mykt att ses men ikv har båda tid och jag har ingen träningen eftersom den ist är lagd på lördag:). Ett plus är ju att ronja har lovat mig massage ikv och fixat popcorn och en johan falk film. Så det finns inget som kommer ta den här kväll känner ja. Är slut i kroppen o behöver en vilodag.....



Nu ska ja äta oxpytt med ägg så vi hörs  !



19 januari

Då har man haft sin studiedag och den tog man inte direkt vara på. Ronja och jag sov till kl 1 idag. Sen så åkte hon till praktiken kl 4 och jag åkte hem och åt mat. efter det blev det att åka in o hyra frack till balen. Sedan väntade gymmet och nu sitter jag och kollar på handbolls em. Snart börjar också paradise och efter det blir det att sova eftersom jag ska upp och jobba imorn. Känns ganska jobbigt att gå upp imorn eftersom ja inte har jobbat på 4 veckor nu. först var det lov och förra veckan var jag sjuk.....

Aja, det är bara att ta tag i sig och se positivt på allt.

Nu när ronja har praktik så blir det inte att vi är så mykt i veckorna o de e sjukt träligt. Hatar att sova utan henne :( !


Paradise hotel

äntligen. detta är det enda programet jag följer och de man ser fram emot att se. Nu är min favorit rami är ute så håller jag på kristoffer fast jag vet vem som vinner....


Har nyss tränat och kommit hem till ronja så nu blir det popcorn till ph. så godnatt så hörs vi:D


skön måndag

Då vare en ny vecka och den har verkligen börjat soft. Idag började nya schemat och vi har bara 2 lektioner på måndagar o 1 på fredagar och det är ju aldrig fel. Var också och bokade studentmiddag med några polare i klassen eftersom 2 idioter till tjejer hade sagt att dom hade bokat åt oss men sen ändrat sig o sa de idag. Så nu får det bli på strandgatan iaf. Kommer bli fejnt!..... Imorn är det studiedag, otroligt skönt !

Helgen har var sådär. både bra och dåligt. Det dåliga, lr det som suger är att vi förlorade mot karlstad. Vill bara glömma den matchen o se frammåt så de gör vi !

Det roliga i helgen var johans 40års fest som var riktigt lyckad. Min kväll var helt underbar och ett stort tack till Fagge som hängde med mig hela kvällen(Y).


Ikväll är det träning och fram till dess ere softa som gäller. Det är ju även paradise ikv !

puss!



chill

då var det söndag och det har varit en ganska jobbig dag. man mår som man förtjänar . Igår så spelade vi ju match i karlstad och förlorade med 8-6. känner inte att ja vill gå in så mykt på matchen utan bara glömma den o se fram emot nästa match. vi leder serien med 2 poäng nu och har fortfarande allt i våra egna händer.

Igår efter matchen så åkte ja o brorsan till johans 40 års fest där lite innebandysnubbar och annat folk hängde gäng. Det var skitkul där och fint käk o god tårta så det var riktigt lyckat:)

Idag så vaknade ja upp kl kvart i 10 för att ronja och jag skulle på balträning idag. Den gick helt okej. gick igenom lite basic steg och så. Var inte så tråkigt ändå och lite kordination och taktkänsla har man ju ;D.

efter det så åkte jag o ronja hem till henne och sov i några timmar innan det var mat. Nu ikväll blir det att se Johan falk"vapenbröder" och äta popcorn.


puss!


chill

då var det söndag och idag har man varit och dansat sin första balträning med ronja. Jag tyckte det gick helt okej fast man mår som man mår idag. Det var lite basic steg och så. Tiden gick fortare än vad jag trodde och det var inte så tråkigt som ja hade trott.
Och det finns människor som inte har någon kordination/taktkänsla över huvud taget och jag fattar itne vad dom håller på med när dom försöker dansa fast dom suger skit mykt. tänk er för så slipper ni skämma ut er :).


Igår så blev det ju även förlust som alla kanske har läst. Vi spelade ut karlstad totalt i 1a men klappade ihop helt sen. det var inte någon som riktigt var på topp och då går de som de går. Nu vill ja inte tänka på matchen utan se frammåt ist. vi leder fortfarande serien så det är bara köra på !



Nu blire mys med ronjis, puss !

lucky me

Äntligen

Japp, då var det äntligen helg och det närmar sig lördag. En lördag som kommer innehålla in seriefinal mellan oss Linköping och Karlstad. Vi möter karlstad borta kl 13:00 och det blir inte direkt någon sovmorgon då vi ska åka 07:15. Det kommer även bli sjukt kul att få träffa Niklas Jihde och Anders Hellgård som nu är mina lagkamrater. Sjukt cooolt !


Idag har det inte blivit att ja gjort så mykt. Jag har sätt på en innebandyfilm när warberg tar sm guld och sen försökt att laga mat. Laga mat är nog inte direkt min grej utan allt blev bränt. Att inte ens kunna steka blodpudding och bacon? då är man fan sämst tror ja. har nog tagit efter pappas matskills.....


Nu ikväll blir det att vara med ronja och dra någon film och tagga till matchen imorn. Blir nog att gå o lägga sig skapligt också så man orkar gå upp kl 06:00 !


PUSS!

15 januari

Go kväll !

Min dag har varit helt okej. vart lite hem till midgård på dagen innan ronja kom hem till mig o slappade lite. Det blev att köra hem henne eftersom östgötatrafiken knappt går längre !.

Sen blev det att fixa lite med klubborna innan det var dags för träning. Det blev ett slappt pass med lite matchspel pp och frislag. en riktigt skön träning faktist.  men efter träningen så skulle nån filma marre så man fick vara kvar i typ 1 timme innan dom var klara. aja, sånt man får ta ibland ......



Nu inatt blir det vell att dra en film innan det blir slaggdags:)

----------------------------------------------------------------------------

Vill även passa på att säga att ronja och ja har 2 år och 4 månader :) <3 älskar dig gullet !

Hero of war

YES...

Då var det äntligen torsdag och man är nu frisk !. känns skitbra att få träna ikväll och springa av mig lite. Så jag tackar gud, om han nu finns för han gjort mig frisk ;)...

Jag ser verkligen fram emot lördagen då det är seriefinalen mot karlstad som väntar. det finns en supporterbuss som ska ska dit och om ni är sugna så är ni välkomna. om ni vill ha mer information om detta så dra en kommentar !. i vilket fall som helst, det kommer bli otroligt roligt att få träffa Niklas Jihde och Anders Hellgård.

Nu idag blir det att slappa. Ronja kommer hit en sväng med tror jag. var några dagar sedan vi sågs så det blir nog lite mys isf:). tänkte dra ner lite hem till midgård klipp med, dom e så sjukt bra.

tänkte skriva dagens låt här och orkar inte länka den så ni får gå in på spotify lr youtube och söka själva.

Chris brown-Brown skin girl !

PUSS !


på bättringsvägen !

Japp, Då är man lite bättre än hur man mådde igår. febern är borta men snoret sitter i och halsen e lite sådär. Men men , det händer saker och det är ju positivt !..

Aja, igår kväll så blev det en hel del tv tittande och ngt man inte missar är ju såklart paradise hotel. Det bästa som går på tv just nu och jag älskar det verkligen. Igår åkte rami ut och det tyckte jag var lite synd eftersom när han var inne i huset så hände de lite grejjer. men men, nu har ju francesca kommit tillbaka och nu kanske det kan bli lite mer catfight mellan henne o katja !, kan ju alltid hoppas !.

tänkte visa en frin presentation av en kille som kommer in senare i huset. Detta kommer vara min favvorit !






feber,ont i halsen och snorig

Min dag började med att jag väcktes av klockan halv 6 imorse för att ja skulle dra till praktiken då, men ja kände mig hängig och tog tempen och den visade 38,2 så det var bara att höra av sig till jobbet och somna om. Har haft ont i halsen i 3 dagar och känt mig helt tung i huvudet av allt snor och såklart så var det min tur att få feber också. Jag vill säga att det är tur i oturen eftersom det är bara början på veckan och på lördag har vi seriefinal mot karlstad borta och den hinner jag bli frisk till, hoppas ja verkligen !!!!!!!!!

Ett litet förlåt till ronja också som jag råkade hålla vaken till 2 inatt pga min hosta och mitt svettandes:/. när ja blir frisk ska du få en regäl omgång massage !


Idag så blir det att bara ta det lungt och dricka te. Det blir även att se filmen transformers som jag har hört är bra.

Nu får alla ha en jättebra eftermiddag så hörs vi !


måndag

då har man gått igenom den första skoldagen på det nya året och det gick riktigt bra. vi började kl 1 med svenska och fick reda på att jag har g i den kursen som nu är avslutad. Efter det blev det att ha religion. Fick reda på att ja fick 39/ 60 på provet som vi hade haft innan lovat och det vart ett g. Känns riktigt bra faktist !

Förutom det så är jag typ sjuk. har ont i halsen och är snorig som fan. tror kanske till och med att jag är sjuk. blir nog att ta tempen ikv. så vi går se vad svaret blir på det. Aja hur som helst. nu ikväll blir det att titta på innebandy på tv,Aik-Järfälla eftersom jag inte kan träna:/. tror det blir en stor seger för aik med typ 10-2.


PUSS!

Slut på lovet

Då var det bara 1 timme kvar av mitt sista jullov i mitt liv. Känns både skönt men ändå lite konstigt. att aldrig ha ett jullov, ett sommarlov osv. Men men, man börjar ju bli vuxen och jag känner att jag snart är redo för jobblivet och skaffa egen lya och så. skulle vara väldigt skönt om man fick jobb efter att man slutat skolan o fixar egen lya o så. men men , det är en bit kvar dit och man kan ju inte se allt för långt fram i tiden..

Imorn börjar man ju skolan, men jag börjar ju kl 1 så det är vell inte så jobbigt men på tisdag drar allt igång. att börja gå upp igen vid kl 6 kommer inte bli så kul men jag ska ligga i o se positivt på allt o se fram mot studenten.
-------------------------------------------------------

Idag så hade vi ju match som ni säkert vet. Det blev ännu en vinst med 4-3 mot lidköping. Det var ganska jämnt men vi vann tillslut rättvist tycker jag. Lidköping tycker jag är väldigt bra och de kommer ta många poäng detta år och jag tror att dom kommer hamna på en 4e plats tillslut..

Nu blir det att se klart johan falk filmen som går på 4an och sen ringa älsklingen. Känns ganska tomt utan henne när man inte sover med henne. känns som ena halvan e borta liksom. men det är också bra att sakna och vi ska ju ses imorn och det är bara se fram emot det :)<3

Pusshejs !



Gameday!

Godmorgon

Idag kl 17:00 så är det dags för oss att möta serie 5an Lidköping som kommer på besök till sporthallen. Senast vi mötte dom så var det väldigt jämt och vi vann med 7-5 efter att jag hade satt de sista målet. Det var mitt första mål och poäng i div 1 så det är en match jag inte glömmer direkt;).  Kommer ihåg att den matchen var mycket jämn och dom ytnyttjade sina chanser. Så idag får vi se hur det går man jag tror på att det blir 7-3 till oss....


Igår så blev det lek med ronja och på kvällen åkte vi hem till Ritzmann för att titta på en skräckfilm från 1988. Den var inte så bra och hade jag bestämt så hade det vart en komedi för det var inget som var äckligt i filmen. den var mer rolig liksom. Efter det blev det att åka hemmåt och sussa:)...







apelsin,melon och vindruvor

Då var det den sista lördagen på mitt sista jullov och jag lider verkligen skitmykt. känns som att lovet har gått för fort och man vill verkligen ha en vecka till. men men,man får ju inte alltid allt som man vill ha i livet....


Idag har det varit en riktig seg dag. jag och ronja vaknade vid halv 1 och snoozade till till typ halv 2 innan ja körde hem henne till lambotown. efter det så blev det att åka till åtvid för att hämta brorsan hos hanna. Efter det vare dags för käk och sen vart det lite casino på unibet med pappa o marre. vi vann 200 kr och dom tippade vi för så ja hoppas att hv vinner ikv så ja får in lite cash och att brorsan blir arg eftersom han tippade på södertälje( för er som inte fattar så möter dom varandra). det skulle sitta väldigt fint :)

Nu ikv så har jag och ronja varit och handlat apelsin,vindruvor och melon så är så jävla gott. det blir att äta de till skräckfilmen breathing room. Hoppas verkligen att den är värd att se.
-------------------------------------------------------------

Glöm inte bort matchen imorn vid 17:00 hemma mot Lidköping! se ya there !


fredagsmys !

Då har jag och ronja precis kommit hem efter att ha sätt filmen "Har du hört ryktet om morgans?" och den var inte så bra som jag hade hoppats på. Början av filmen var bra men sen vart den bara sämre och sämre så den får 2/5 bögjävlar. I mitten av filmen så blev det plötsligt suddigt och man kunde inte se varken vad som stod eller skådespelarna och efter det så stängdes filmen plötsligt av. Helt sjukt, det ska inte få  kunna hända på en biopremär så Sf får fan ta o skärpa sig lite om de vill ha ngt folk på sin bio!



Och väl efter bion så skulle ronja och ja gå o äta på five tastes och då hade dom gjort min pizza fel så det tog väldigt lång tid innan den kom in och det gjorde mig väldigt irriterad. att inte ens kunna fixa en pizza alltså, mykt dåligt !


Nu ska jag och ronja se på ett päron till farsa så vi hörs !

Hero of war

Godmorgon.

idag vaknade jag av att mamma ringde och sa att det låg 600 och väntade på mig där nere till ett par nya skor som hon har lovat mig och att hon skulle bjuda mig och ronja på mat ikv så det blev ett stort leénde på det, så tack mamma:).

Ikv ska jag och ronja gå på bio och se " Har du hört ryktet om Morgans?". Först hade vi tänkt att se instängd 2 men den gick inte att boka så det får bli denna film istället. Jag får hoppas att denna bio är värd pengarna så man inte kastar 100 kr i soptunnan!


Idag blir det vell inte så mykt att göra. det blir att ta det lungt, se en film och äta lite godis:). Om någon har nått bra filmtips så får ni gärna dra en kommentar till mig..


match på söndag hemma mot Lidköping, be there !






Tillbaka i bloggvärlden !

Nu är jag tillbaka och är lite sugen på att skriva igen. har tagit ett uppehåll ifrån skrivandet eftersom jag tyckte att det inte var så roligt men nu är suget tillbaka och den kommer uppdateras några ggr i veckan. Började även igen eftersom det är endel som har frågat varför jag inte skriver, så ja hoppas verkligen att ni är inne och checkar bloggen 24/7 nu ;), hehe

Jullovet har varit väldigt lyckat. Julafton,juldagen och nyårsafton var riktigt lyckade alla 3 och nu är man inne på ett nytt år. år 2010 kommer bli väldigt speciellt med stundkryssning,bal och studenten. Det kommer nog bli det bästa året på länge och jag ser verkligen fram emot att gå ut skolan och börja jobba. 

Innebandyn går väldigt bra och vi leder fortfarande serien men nu med 5 poäng ner till Karlstad som vi möter om 2 matcher. Vi har också fått 2 väldigt bra nyförvärv som ni nog läst om i innebandymagget,aftonbladet eller corren. Det är Jihde och Hellgård. inga dåliga spelare direkt ;).







RSS 2.0