Inställning kan ta allt ?

Jag tror verkligen på vårat lag. Våran inställning till alla matcher är 100% och idag visar vi verkligen vad vi kan genom att slå västerås med 5-1. Vi ägde spelet och allt funkade. beröm till alla spelare ! Vi spelade verkligen ut och gjorde oss svårlästa. Anfallspelet funkade riktigt bra, hemjobbet var otroligt bra. pp bra och box otroligt bra. Det är bara fortsätta att tugga på och köra. Nästa helg väntar en turnering i Växsjö :)....



Idag blir det att ta en matbit snart. alltid lika fint att komma hem och maten står på bordet. det är jun inte alla som får;). Så jag njuter verkligen. Sen blir det att ta bilen till sporthallen igen och titta på div 2-Juniorallsvenskalaget. Vi får vell se vad juniorallsvenska laget har för ngt att ställa upp med. till och med 91or får vara med så hoppas på en jämn match. Sen blir det nog att hämta älsklingen som sedan ska mysa med och se en film. Imorn väntar skola. börjar klockan 11 och slutar vid 4. Efter det är det träning och på tisdag väntar jobbet igen.

Lördag kväll

Idag har det varit en helt okej dag där man har gjort lite av varje. Jag vaknade upp med ronja. sen bestämde jag med fagge att dra till baren med honom och sedan se på västerås-hammarby. Den matchen slutade 8-4 till västerås. Västerås gjorde 2 mål i slutet när hammarby fick en 5a. Imorn kommer det bli riktigt jämnt. Dom hade en spelare vid namn fredrik rydh som gjorde 5+1. Det är ganska bra, att vara vid rätt ställe vi rätt tillfälle är en bra egenskap och den utnyttjade han till 100%. Mattsson var också väldigt duktig i västerås.


Ikväll vart det också en bio med ronja. vi gick och såg Beck. Jag tyckte att filmen var väldigt bra. så den får 4/5 plommon.
Efter det så drog ronja och jag bort till pizzeria rhodos med bilen och köpte en pizza.  det vart en capri....


Nu hade jag snart tänkt att slagga eftersom det är samling tidigt imorn. så vi hörs :D


Lägger upp några bilder sen finland eftersom jag inte hittat dom förns nu :)




Godnatt !

Innebandy helg :)

Igår så lirade vi match mot Hammarby, ett Hammarby som hade med sig micke karlsson som spelat i balrog och daniel schmith(stavning) från Aik. Dom kom med ett väldigt bra lag till start. Dom 2 första perioderna var ganska jämna och efter 2 perioder så stod de 2-1 till oss. I den 3e drog vi ifrån och vann tillslut med 5-2. Jag tror att hammarby kommer att vinna div2 ganska enkelt faktist.

Idag spelar Västerås-Hammarby. Jag tror att det kommer bli en jämn match men att västerås kommer att vinna med 7-4. Det blir att dra och kolla på den med fagge innan jag och älsklingen ska gå och se Beck på bio. efter det ska vi gå och äta mat sen blir det hem och mysa:)

Imorn väntar Västerås för oss. Klockan 12:00 är den matchen igång. Hoppas att det kommer mykt folk och kollar. Det blir ju lite roligare med mykt folk på läktaren;).


Nu blir det att ta mig en dusch så vi hörs !



En händelserik dag.....

Idag var det arbete igen. Bäck ( en gubbe vi jobbar med) hämtade upp oss vid station vid klockan 06.15 och vi begav oss till söderköping för att jobba med skäggestad kvarn som vi håller på att totalrenovera. Aja i vilket fall som helst så kom kranbilen som skulle hämta upp lite saker inuti huset. När han ska lyfta upp en kontainer från marken så fastnar bäck(gubben på jobbet) med handen i en kedja och drar av halva fingret:S. Det var helt sjukt. jag höll själv på att svimma och undra hur ont han hade allstå. var iaf riktigt sjukt. Tycker så synd om honom. Han fick åka upp till sjukan med ambulansen och vi fortsatte att jobba som vanligt. På eftermiddagen så dyker norrköpings tidningen upp och jonte och ja fick vara med på några bilder och vi svarade på lite frågor dom ställde. Så det var lite kul  :)....


Ikväll blir det att ta det lungt med älsklingen och imorn väntar en vanlig skoldag. Känns skönt att slippa lyfta alla tunga stenar och säckar. Så lite vila behövs, det känner man verkligen !



26 Augusti

Då har man inte skrivit eftersom jag har jobbat i 2 nu dagar och har varit för trött och haft träningar så har inte orkat/kunnat . Mina 2 dagar på praktiken har varit ganska så tunga,iaf idag. igår vart det mest att presentera oss för gubbarna o gå runt lite och så men idag har det varit järnet från kl 07:00. Man är inte direkt van att gå upop kl 05:45 och komma hem vid halv 5 så det är ju inte konstigt att det tar lite tid att komma in i allt...
Det räcker verkligen med 3 dagar i veckan när man bara tjänar 3 kr/timman. Känns som att man jobbar röven av sig utan att få ngt tillbaka. det tycker jag verkligne är fel. en liten summa borde man allt få när man jobbar. Inte för att man är lika bra som alla andra som är anställda utan för att man gör sitt bästa. 20 kr/timman borde man iaf få. det tycker jag är ganska så dåligt.. Aja det är ju bara till sommaren kvar så det  e ju itne så mykt;)


Idag var det också träning. En träning som var helt okej. först så fick vi nya skor. Inte för att jag tränade med dom eftersom att jag har skoskav av bysskorna men det känns bra att äntligen ha fått dom:). men men iaf tillbaka till tränanadet. Var lite uppspelsövningar och match. gick vell hyffsat. På fre och lördag har vi matcher. På fredag mot hammarby hemma kl 20:00 och på söndag kl 12:00mot västerås. kom gärna och kolla !


Nu blir det att kolla på någon film och sedan se sporten. Ha en bra kväll !

Mullsjö borta

Ja då var det dags idag att åka till mullsjö. jag o brorsan upphämtades av dane halv 12 och sen åkte till samlingen som var klockan 12 vid sporthallen. I danes bil åkte jag marre o linus. Det vart lite olika taggningslåtar. det var allt från dansband till rock och trance. Jag föredrar mest trance så de drog dom på bara för att jag också skulle bli taggad;). Vi kom iaf fram till hallen en timme innan matchstart så det blev lite panik och upelöpet skippade vi. Uppvärmningen såg riktigt bra ut och vi var taggade.

1a perioden: Vi fick en smakstart redan efter 14 sekunder då jag fick bollen av dane som jag direkt slog till ström som trampade in i slottet och gjorde 0-1. ett riktigt viktigt mål. Sen var det chanser åt båda hållen men inga mål blev det i den perioden

2a perioden: Då tappade vi lite och mullsjö fick mer och mer chanser. Dom gjorde 2 snabba mål och ledde med 2-1 innan vi kvitterade till 2-2. I slutminuten av perioden så slarvade vi och dom fick hänga yttligare 1 mål. riktigt onödigt faktist.

3e perioden: Började vi starkt och lyckades vänta underläget till 4-3. Men med bara minuterna kvar så kvitterade mullsjö till 4-4 och det fastställde slutresultatet.

Matchen var mykt rolig att spela. mycket närkamper och lite fult spel, så som det ska vara i en match. Sj drog jag på mig 2 utvisningar. ganska så solklara men det är sånt man får ta ibland;). 4-4 var iaf rättvist och jag är nöjd med matchen.
Vi hade ju också borta några spelare som är otroligt viktiga...


Imorn väntar en ny träning:), hoppas den blir skitrolig:D

HÖRS

22 Augusti

Då var machen mot surahammar färdigspelad och slutresultatet blev hela 10-0 till oss. Vi var verkligen det bättre laget och kunde ökat på siffrorna yttligare om vi hade smällt dit några fler målchanser. var iaf väldigt rättvist;). Själv gjorde jag 1 mål 2 ass. lr ett av dom assen var vell igentligen ett självmål men ja fick asset av coach, och det tackar jag för!

Imorn väntar mullsjö,som blir en tuff uppgift i deras nya hemma hall. Jag tror verkligen att vi kan vinna matchen och har stor chans att göra det. båda 2 lagen tror jag kommer vara i toppen av division 1 så det blir en spännande match:)


Efter matchen idag var jag och kollade på div 2- succé och dom vann tillslut med 6-2 :)

Ikväll blir det att åka till norrköping med henke emma tim och ronja. det är ju augustifestivalen där så det blir vell att kolla läget och chilla lite. en slapp kväll liksom :). sen sover ronja hos mig och imorn är det som sagt match :)



Nu orkar jag inte skriva mer eftersom det blir en dusch på detta. PUSSHEJ!

Pissväder, som vanligt!

dagen började som vanligt med en kopp oboy och en tekaka. Efter det bar det av till plustjänster för att lämna verktygslådan som vi fått och ja o jonte åkte dit. Han som vi hade bestämt tid med var inte där så vi fick lämna grejjerna och åka hem igen så skulle han ringa oss på måndag.

Senare på dagen så drog vi till norrköping. Jonte hittade en tischa och vi tog en fika, en princesstårtebit och en stor cola blev det:) gott som fan...


Nu ikväll så har jag hämtat mitt efterlängtade körkort och det är verkligen jättesnyggt och jag är så stolt över det ;). lite senare nu så blir det att åka in till stan med ronja för att hitta på ngt slappt. vi får vell se vad de blir men ngt kul hoppas jag iaf.


ha en fin kväll :)

20 Augusti

Idag började dagen med att gå upp vid klockan 9. ronja åkte från mig vid halv 9 och efter det kunde jag inte somna om så det blev slapp framför datorn ist. inte helller så fel. Sen ringde jonte och bad mig hänga med till stan för han skulle fixa lite grejjer på banken och det gick skitbra:). Sen bar det av till roxtuna för att bada. det var verkligen pisskallt i vattnet och det blev bara 1 dopp, sen vidare hem igen. Efter de blev det stan igen och vi tog en sallad på taco bar. riktigt gott, och nyttigt! Sen drog vi tillbaka till linghem igen och mötte ritzmann som vi sedan åkte och gled med ett tag innan pj kom. Vart mest slappa innan jag drog hem för att packa väskan och dra på träning.

Träningen bestod av pp/box och matchspel. en helt okej träning alltså. Alla var nog ganska trötta den här torsdagen eftersom att vi tränat 11 dagar i rad nu. men imorn får vi ledigt, men på lördag och söndag har vi match :) surahammar hemma på lördag och mullsjö borta på söndag...

Imorn blire att åka till plustjänster för att lämna verktygslådan inför praktiken som börjar på tisdag. tror det blir jättebra där och jag kommer nog trivas:)


Dags för att sova med ronja nu , vi hörs !

Every morning

Japp, nu är det onsdag och skolan är i full gång. inte då för min del eftersom att jag är ledig till måndag. Vi i 3an som går ut på praktik har ledigt till måndag eftersom vi börjar med praktik på tisdag. Idag fick vi verktyg och kläder, och det var inte lite grejjer. 3 olika skor,jacka,tröja,byxor,mössa och massa mer. Vart förvånad när jag såg allt eftersom jag jämt trott att skolan är snål, men verkligen inte nu. Sen har vi fått världens bästa mentor,tycker jag iaf. Det första intrycket är väldigt positivt och han är väldigt schön ! så allt har verkligen börjat bra. Jag och min bästa polare jonte fick samma praktikplats och det är också slappt. vi ska vara i söderköping med företaget plustjänster och jag tror det kommer bli kanon !


Anledning för att ja inte skrev igår var att jag tog mitt KÖRKORT igår :). riktigt skönt att ha det avklarat. att slippa alla teori och övningskörning känns så underbart. ett plus i kanten är ju att ja hann före brorsan också!, mykt viktigt!


Ikväll blir det innebandyträning som alltid e lika roligt,sen väntar ronja på mig när ja kommer hem :)

Imorn blir det en tripp till västervik med jonte för han ska hämta ngt där. sen blire hem och bada. låter som en bra dag!

Eftersom jag är ett stort basshunter fan;), så länkar jag den nya låten !
http://www.youtube.com/watch?v=3cTIoU0czbA


hörs

sista dagen på sommarlovet :/

faaan så segt. imorn börjar skolan med en samling kl 08.30. det är ju inte direkt så att man längtar direkt. första veckan brukar vara helt okej slapp men i år blir det ju pratik 3 dagar i veckan hela året. okej att man lär sig mykt mer än vanligt men ändå. gå upp kl 7 o sluta 4.. ooh så jobbigt. Hoppas att man hamnar på ett ställe med snälla gubbar !


Nyss åkte älsklingen, så det blir att plugga lite o senare ikväll blir det innebandyträning som vanligt. dagen består inte av så mykt mer.

aja, nu får alla ha en underbar sista dag av sommarlovet så ses vi i skolan ;) !

Finlandsresan var schöön !

Japp, nu är man hemkommen ifrån finland. Det har varit en riktigt rolig resa.

Allt började med att vi åkte från sporthallen i fredags kl 12.30. innan det blev det kebab med vainar marre gezza o coco. Sen gick vi vidare till bussen där alla hängde grymt gäng. Efter 3 timmar typ så var vi framme i sthlms kajjen. Det var vell inte direkt den finaste båten, hade varit fint med en silja line alltså ! men men det fick vell duga men hytterna var nästan panik alltså. Så trångt och att bo under bilarna som vi gjorde var ingen hitt direkt.  Att få springa i 1000 trappor innan man kom fram var lite jobbigt.  Aja hur som helst så blev det lite käk o så innan det var läggdags.

På lördagen så gick vi upp vid typ 8 och åt frukostbuffé som var riktigt nice ! sen blev det taxi till hallen vi skulle spela i. först trodde alla att vi kommit fel eftersom det såg ut som att det var en brödfabrik lr ngt men det var det inte. Hallen var fin men det var parkettgolv som är så äckligt ! .


Matchen slutade 8-3 till ssv efter en mycket jämn match. siffrorna speglar verkligen inte matchen eftersom det stod 4-3 med 4 minuter kvar. Då började vi ändra lite i 5orna o så och började läcka lite. men men, vi är nöjda med insatsen och det var riktigt kul att möta spelare som järvi och tiitu.
Är också väldigt nöjd med mitt egna spel. eftersom järna var sjuk så gick jag in i 1a 5an och spelade med walle,della,marre och micke andersson och det gick bra. för min del blev det 2ass vilket var jättekul !

Sen på kvällen blev det buffé igen som var riktigt lyckad och alla åt som bara den. Sen blev det lite dans och så innan det var dags för slaggning igen, och nu idag bar det av hemmåt. en riktigt fin resa !

måste också säga att macke var kung med sitt uttryck schöön på sitt sätt. har aldrig garvat så mykt, haha !:D


Hörs !

Finland imorn!

Japp,då var det dags imorn att åka till finland och möta ssv. Är riktigt taggad inför resan och tror den kommer bli sjukt rolig. Bussen går imorn kl 12.30 så det blir att sova innan. Innan de blir det kebabbaren med några i laget, det gäller ju att äta kostsamt innan man drar till finland ju :).


Träningen idag var helt okej. den bestod av pp,bp. Inte de roligaste men det vart endel skratt på bänken medans man väntade på sin tur. var riktigt skojjigt:P hahah..


Men men nu ere sovtime och kommer blogg om helgen på söndag. så vi ses :)

Regnigt

Halloj, Nu har man precis kommit hem från en innebandy träning, en innebandyträning som var ganska kul förutom att det gick skit dåligt för mig. Man har ju vissa dagar som inget funkar och idag var en sådan dag. Men det är ju ny träning imorn så det är bara se frammåt och göra sitt bästa imorn !.

Beställde iaf skor och klubbor, det fick bli fatpipe bow wiz 26. Tror verkligen på den klubban eftersom jag alltid har spelat med wiz, så ja hoppas att det blir några poäng med den klubban iaf;).


Ikväll är det första kvällen på länge som jag sover hemma. kom hem ganska sent från träningen och ronja jobbar imorn så det blev inte av att åka dit efter. Men imorn åker ja dit över dagen för att mysa lite, eftersom vi ska till finland med laget hela helgen :).

Imorn så väntar som sagt en ny träning, en träning som skulle innehålla mykt pp,box så vi får se hur den träningen blir. ja ska iaf göra mitt bästa :) !

Nu blir det att dra någon film. vet inte vad men men, vi höres  !

Time is running out

Tisdag,en helt vanlig tråkig tisdag. För varje dag som går,desto mer ångest får man för att snart skolan börjar. Jag vill verkligen inte börja igen,ooh så tråkigt!

Igår så var det innebandyträning. För mig och några till i laget så blev det att ha lite psykologi innan vi gick in på planen och värmde upp. det var vell inte direkt roligt men det behövs säkert. Efter det så blev det 3-3 spel för dom som inte lirade pp och jag var en av dom. Igår var vell inte världens roligaste träning eftersom det var pp-box nästan hela träningen men det behövs verkligen. Ett bra pp och en bra box kan avgöra många matcher och vårat pp ser verkligen lovande ut så får dom nöta lite till så kommer dom hänga i nästa varenda pp, det är jag övertygad om !. På slutet vart det endel matchspel också. Det var alltså en helt okej träning.

Idag så blir det att plugga lite, som jag gör varje dag. kan bli någon film också ifall man orkar. Sen ikväll så är det styrketräning i kfumhallen som gäller:)


puss!

Sommarlovet 09

Eftersom att jag inte har så mykt att göra just nu och i veckan har ja fullt upp plus att vi åker till finland i helgen som täkte ja skriva om hur mitt sommarlov har varit och vad som har varit höjdpunkterna, så ja börjar vell nu.


Sommaren har varit riktigt underbar denna sommaren förutom att jag jobbade när det var som bäst väder. Efter att jag hade jobbat så hade hade jag 5 veckor ledigt innan skolan skulle börja och den tiden har jag väl tagit hand om . Jag och ronja åkte till liseberg en dag och det var verkligen stekhett den dagen och helt underbart. Sen var jag ju också på kreta med familjen i 1 vecka, inte ett moln på hela veckan kan vell inte så mykt slå ? , en helt perfekt vecka alltså. Sen har det mest blivit att hänga med kompisar och ronja och tränat innebandy. Men det har vart så otroligt roligt denna sommaren. Inte riktigt lika många fester som förra året, men just nu så tränar jag väldigt hårt och det går inte att festa då. men man kan ju ha kul utan att festa och det har vi verkligen haft. Sen nästa helg åker vi till finland med laget och det kommer nog också bli otroligt kul,än är ju inte sommarlovet slut. det är faktist 1 vecka kvar !

Hur som helst tänkte jag bedömma denna sommaren genom att ge den en skala från 1-5 och den får en solklar 4a !

Jag tänkte även dela med mig lite bilder sen sommaren så titta och njut !





Där har ni några sommarbilder. har kanske 1000 stycken men orkar verkligen inte lägga ut mer :)

Fysen är över !

Japp, då var det klart för detta året. Nu är äntligen fysträningen slut och vi går in i hall idag. Det känns så himla underbart att få gå in i hall igen och lira lite. det har man ju längtat efter en lång stund :). På onsdag kommer och fatpipe niklas och intersport för att vi ska få testa skor och klubbor. Det blir intressant vilka skor och klubbor det blir i år....

I helgen åker vi till finland med division 1 laget och delar av division 2 laget. alla som ville fick följa med men det är bara vi i division 1 som ska spela match. Vi åker på fredag och kommer hem på söndag. Jag tror att resan kommer bli riktigt rolig. speciellt på hemvägen ;)(haha). Vi ska ju inte dit för att slappa utan för att möta SSV som jag tror är riktigt vassa. Vi får hoppas på en jämn och bra match iaf !...


Idag så har det inte blivit så mykt för att klockan är ju bara halv 12. Vaknade nyss och ska gå ner till köket och ta lite frukost. Det blir nog att plugga lite teori idag och slappa innan det blir träning........


En fin söndag

Då är det söndag och imorn så inleder man den sista veckan på sommarlovet. Fyfan så tråkigt. men det är sånt man får ta och se positivt på allt istället för att se de negativa allt........

Igår så var det en riktig trevlig dag. det började med att ronja och jag åkte till himnabadet för att bada o slappa lite. det blev att bara sola,för ingen av oss orkade bada. Ronja är ju världens badkruka så och det är ju inte så kul att bada sj;). Vi var där i 2 timmar innan vi gick hem till mig för att äta mat. Efter det så lade vi oss i sängen och tittade på¨en beck film "flickan i jordkällaren", som är en av mina favoriter i Beck.

När Beck var slut så spelade jag och ronja uno. och jag vann såklart efter lite fusk:P jag är inte direkt en spelare som gillar att förlora så några svordomar och dampryck blir det innan någon får lugna ner mig lite, men det är sånt motståndarspelarna får ta liksom, för vem är inte en vinnarskalle?

På kvällen så ringde henke och frågade om jag och ronja skulle med och bada och det ville vi så jättegärna:) så det blev ett dopp i Grebo innan vi åkte tillbaka hem. Sen hämtade vi emma och åkte till bergs slussar för att lyssna på Lundell och bara gå runt och slappa lite och ha trevligt. Det var en riktigt fin kväll med as bra väder men lundell är fan inte bra. bland det sämsta jag hört, men vad gör det med ett trevligt sällskap:) så tack så mykt för kväll emma henke och älsklingen:)


Idag blir det att åka och kolla på när div 2 laget möter åby i sporthallen.....


En bild på älsklingen när hon solar:D, oooh så gullig:D

8 Augusti

Det är som sagt den 8e Augusti och snart är sommarlovet slut. Det känns som att det har gått skitfort sen vi slutade men sommaren har än så länge varit helt okej. Det har ju blivit att jobba 4 veckor,vart på liseberg med ronja och sen vart på kreta med familjen. Jag hoppas verkligen att solen håller i sig några dagar till för att just nu är det perfekt väder ute. 25 grader och inte ett moln, Underbart !.

Igår så hände inte allt för mycket. Jag solade på dagen och lite senare kom ronja och vi åkte o badade med jonte nathalie och ritzmann. Det var riktigt skönt i vattnet, ungefär 24 grader hörde jag att det var. Vi var i Ekängen på ett jättefint ställe med brygga och ett litet hopptorn. Så det var riktigt skönt med ett eftermiddagsdopp:). Efter badet så blev det att svulla lite på max. Någon gång ibland är det faktist tillåtet att svulla;).  På kvällen så blev det inte så mykt mer. vi var med henke ett tag innan han stjutsade hem oss till linghem igen och det var dads för bedtime. En riktigt härlig dag iaf :)

Idag så blir det att åka till himnabadet och sola och ta sig ett dopp. Senare väntar bad med henke och emma :) hoppas på en likabra kväll som igår, om inte bättre :).

Aja nu blir det att dra på sig badbrallorna och dra sig ner emot badet. vi hörs !

Ny blogg

Tjenare tjenare alla mina bloggläsare. Nu har jag bytt blogg för att metrobloggen känns ganska tråkig och ville ha ngt nytt. så derför så blir det denna blogg.

Har inte skrivit på skitlänge för att ja har mykt annat för mig men nu tänkte ja dra ngt blogginlägg ibland. det mesta blir vell om innebandy och mitt liv som vanligt. så ni är varmt välkomna till mina nya blogg:)

Om någon e bra på att fixa designen på min blogg så hör av er. behöver nog endel hjälp med den.

-------------------------------------------------------------------------------

Idag har det inte blivit så mykt förutom att jag har varit hos ronja till kl 1 idag. sen åkte jag hem och satte mig vid datorn. Det blev att se Never Break Down. En film som man aldrig tröttnar på. den är alltid lika bra och jag älskar den verkligen.

Ikväll är det träning, innebandy för en gång skulle så det kommer bli otroligt skönt att få leka med klubban lite. det var 3 veckor sedan jag rörde klubban eftersom att förra veckan var det kondition istället och veckan innan det så var jag på kreta. Så jag hoppas på att det kommer bli en rolig träning med mycket matchspel....

Något som jag också tycker är väldigt skönt är att vi går in i innebandyträningarna nästa vecka. nu har man haft fysperioden och den har varit mykt roligt men också sjukt jobbig. Nästa helg åker vi också med laget till finland för att möta SSV. Det ser jag verkligen fram emot !

Nu får alla ha en underbar dag/kväll så hör vi !



RSS 2.0