Ny vecka

alla vet säkert förlorade våran första match för säsongen igår. Jag var helt off hela kvällen och det var verkligen tungt. att förlora på det sättet vi gjorde också. med 4 sekunder fick dom in målet. det vart tillslut 4-3 till älvsjö. jag tyckte att vi gjorde en helt okej match men vi borde ha hängt några till kassar och själv borde jag ha hängt någon men igår gick det verkligen stople ut istället för stolpe in. aja nu är det ny vecka och det är bara att glömma förlusten och ta nya tag. På onsdag ska Finspång verkligen få smaka !


idag var det skolan och sen hem igen. blev att dra ett tips på unibet så hoppas att det sitter ikv !

hörs

lördag kväll

då var det lördag och helgen bara rusar iväg. idag har jag bara slappat. blev att sova en stund på dan och efter det åkte jag hem till ronja för att äta god mat och se på tomten är far till alla barnen. det har varit en mysig kväll och nu ser vi på Paradise hotel respriser o slappar:=)

Imorn äre dax att möta Älvsjö borta. jag tror att det kommer bli en riktigt svårt match. mitt tips är att det blir 5-3 till oss..

var även inne på innebandy.se nyss och såg att onyx förlorade mot Lidköping och det är ju verkligen bra för att om vi vinner imorn så leder vi ju med 6 poäng och det skulle ju inte vara helt fel kanske !



my favorite girl

då var det torsdag. En kväll som det bara kommer bli att slappa för att senare ta bilen och titta på min träning. vill verkligen träna men känner att kroppen inte är helt 100. hade det vart träning imorn så hade jag kört men ist blir det att ställa in sig på matchen på söndag som är mot älvsjö. ett älvsjö som har janne g som tränare. har är även förbundskapten för landslaget som valde mig som reserv men på söndag blir det att bevisa att jag inte är någon reserv utan ska ingå i truppen och få chansen. det är iaf vad jag tycker sj.  Så jag kommer vara taggad till minst 20000000000% och göra allt för att vinna din matchen !


Nu blire chill med någon film och choklad glass.

/ Kake

betyda

att betyda allt gör mig är verkligen så mykt. att få ha dig vid min sida, att kunna prata mig dig om allt. Att få hålla om dig när jag är ledsen, att få pussa dig. allt känns overkligt efter det som har hänt men det är ingen dröm. du är verkligen allt och kommer alltid att vara. att älska dig mer och mer för varje dag som går. jag saknar dig varje sekund jag inte är med dig. jag hoppas attt det alltid är vi <3 jag älskar dig ronja mikaela wernersson

låten för att hedra michael jacksson !


25 november

då var det onsdag och jag har inte skrivit på 2 dagar nu eftersom att jag har varit med ronja:), så det har inte blivit någon tid till att skriva men nu kommer det ett nytt inlägg!

Igår så vaknade jag upp hos ronja. sen blev det att dra till stan med jonte och pj. Pj skulle tatuera sig så jonte och jag hakade på och det tog ca 3 timmar innan det var klart. Det  vart en till döskalle på armen som var riktigt fräsh. Efter det vart det att hänga lite med dom innan jag drog till ronja igen på kvällen. vart ingen träning igår eftersom jag hade sjukt ont i halsen igår...

Idag så har jag och ronja bara slappat från när vi vaknade. Snart blir det nog att ta bussen hem till fina linghem. ikväll blir det att dra o kolla på träningen,eftersom jag fortfarande är förkyld fast halsen känns bättre. känner jag mig bättre imorn så blir det att spela Juniorallsvenska match mot ibf norrköping. vi får vell se hur jag mår imorn !


puss!


23 nov

Ännu en måndag har gått och idag har jag inte haft någon ångest för jobb eftersom att vi har studiedagar både tisdag och onsdag. Känns riktigt skönt att inte behöva gå upp kl 6 imorn, så istället blir det att sova sen ska ja med jonte o pj till stan för att kolla när pj gör en till gadd. riktigt nice!

Idag har det blivit skolan till kl halv 3. den sista lektionen behövde vi inte ha eftersom alla skulle ta sprutan mot svin så det var slappt. Nu ikväll blir det att träna och sen softa, Paradise hotel är ju ikv med så:)
----------------------------------------------

Känner idag att matchen igår var så sjukt rolig att spela. att få ha 1500 personers ögon på sig när man spelar är verkligen inte alla som får uppelva. Inte ens dom som kanske har gjort 3 säsongen i ssl har upplevt det och det var en otrolig känsla som jag hoppas att få känna på någon gång mer denna säsong. kanske blir det i ett kval ? vem vet...


Peace !

 

kanske världens bästa ! min idol ffs !


Lagmaskinen

Då var det den 9onde raka segern som vi tog hem idag. Vilket go,vilken känsla vi har i laget. Känns underbart att få tillhöra ett sånt lag som vi har....


Man kom till hallen vid kl 2 och det var då det började kännas på riktigt att det snart var dags för match. Jag kände extra press och det gillar jag men var så himla nervös innan matchen och under samlingen. Uppvärminen var sjukt bra,läktarna fylldes och det var sjukt mycket folk innan vi gick ner i omklädningsrummet, men mer skulle de bli.

Att få stå i spelargången och höra allt jubel innan vi ska springa in är en sjuk känsla som inte går att beskriva. Skulle göra mykt i mitt liv för att få uppleva det fler gånger för det är en sjuk skön känsla. Att när man springer in få se nästan hela sporthallen vara full med folk kändes hur mäktigt som helst och nervositeten satt i tills första bytet var gjort.

första och andra perioden vill jag inte prata så mykt om. tyckte vi inte gjorde dom så bra. lr andra var vell godkänd men i 3e så la vi i en växel till och vann sista perioden med 4-0. vi vann matchen med 8-3 som jag hade tippat matchen innan och det var verkligen en lagseger ! att få göra mål var ju inte heller helt fel :)



Nu väntar sporten och efter det filmen Shooter ! 
pusshej !

Gameday !

NU är tagget verkligen på 1000% och nu ska man börja göra sig i ordning för matchen. Jag måste säga att jag är sjukt nervös men hoppas på att det kommer mykt folk. Jag tror vi vinner matchen med 8-3. 


ses på matchen, önska mig lycka till !

All the right moves

tröttare,tröttare och tröttare blir man bara av att sitta hemma. Idag har det varit en riktig degdag men tv slappande varierat med datorn. Det blir så tråkigt att bara sitta här så jag drog på en innebandyfilm när warberg vinner sm guld för 4 gången och det taggar till mig tills imorn. Nu börjar nervositeten redan komma. I mitt fall är det bara bra för att då vet jag att ja kommer ge 1000%. Längtar verkligen tills imorn och hoppas på att det kommer över 1500 personer och kollar på matchen. det skulle verkligen vara kul. så imorn 16:00 i sporthallen mot Hässelby. vet att jag tjatar men men, måste ju göra reklam för matchen  !

Ikväll har jag faktist hittat något att göra. ritzmann pj och tim ville hänga med mig så det blir nog max och slappande hos ritz (Y) det gillar vi starkt !


lyssna o njut av texten;D


skapligt skön kille som gjort låten, lyssna på texten. så skön ! och tjejen som sjunger i slutet har världens bästa röst liksom !

lördag

Känner verkligen hur mykt detta tar på mig att vara ifrån ronja. Jag måste stå ut men det är så svårt. jag hoppas verkligen att detta är värt allt och det blir som förut igen, skulle göra allt för de !

Igår blev det en chillkväll. först träning och så sen hämtade tim mig i linghem och vi åkte hem till familjen ivung och chillade galet. vart lite film och så innan vi åkte hem på natten där. Är väldigt glad över att reza åkte ut idol och att erik fick vara kvar,han som är kung !...


så vad ska man göra idag ?, jadu ja vet inte. alla ska ju vara med flickvänner och jag och min ögonsten har ju uppehåll så det blir nog att åka till farmor som fyller år en sväng och ikv ska jag nog hänga med tim ett tag.
hoppas jag gör något iaf, annars blir det ju en jättetråkig lördag, och det vill jag verkligen inte ha.

Varje dag väntar jag på ett samtal från dig som säger att du vill ses :/,tuungt !

Fredag

Då ere fredagskväll. Min fredag kommer spenderas med innebandyklubban i collegium. Har träning halv 7 till 8. Lite segt att träna en fredag men det är ju sista träningen innan match så då är det ju värt att träna och man är ju hemma vid kl 9 och de går ju att göra ngt efter och det är precis det ja ska göra. Det blir att leka med ritzmann tim och pj senare.

Idol lockar och jag hoppas att reza åker ut och att erik är grym som vanligt. vi får vell följa och se hur det går. Från börjar har mitt tips varit att erik vinner allting och det lär ju hålla ganska bra iaf.

Mamma klippte mig faktist nyss lite. tog saxen och bara körde lite. klippte ur håret så att de inte blir så mykt volym på afrokrulllet.hehe

Nu ere dags att träna så vi hööööörs !

Misery business

då var det äntligen fredag och jag vaknade upp lite nervös idag. det är ju nationella idag som gäller och jag ska göra mitt allt för att få ett g. bara att hoppas på det bästa att köra. Alla som känner mig bra vet att  ja hatar att prata inför folk men men, det går nog bra !

Detta kan nog bli en riktigt bra helg. förutom att jag inte får träffa ronja då:/, men jag ger henne all tid för att det ska bli bra igen.. idag så väntar en innebandyträning kl halv 7. Efter det blire att hänga med ritzmann iaf, får se om några mer hakar på. Imorn vet ja inte än vad ja ska göra men något roligt blir det vell och på söndag ere Publikmatch i sporthallen. om ni vill ha fribiljetter så säger ni till mig. dra en kommentar här lr skriv på msn ! på söndag mot Hässelby alltså, glöm fan inte bort det. det kommer bli årets roligaste match !


Nu ska nog gå ner och ta mig en macka och en kopp oboy innan jonte ska hämta mig. Ha en fin dag !



vadå att man saknar sommaren och kreta ?!

slappt ;D

Det är inte varje Torsdag som man sitter hemma kl halv 11 och bloggar. Ungefär vid den här tiden ska man börja att plocka ihop sargen i sporthallen,ta sig en energidryck och duscha. Men idag så spelade takida i sporthallen. Varför kan inte sånna där nötter som spelar på ett instrument leka på elsas hus lr någonting. bara inte i sporthallen iaf, för vem vill gå o kolla på sådan skit ;D.

Iaf, men kväll har varit riktigt skön och bra. legat i sängen med bärbara datorn och tittade på tv samtidigt som jag har chattat. Har även tittat på Mammas pojkar som jag inte tycker e helt för kul. efter det så började ju paradise hotel som man inte kunde missa och stefan klarade sig och JP åkte ut. grymt skönt att den pakten splittrades. Nu är det bara att ta ut andreas som är cp. Jackie får ett plus i kanten för att ha valt stefan ist för JP. Bra gjort !


nu blire att dra en rulle innan sängen och slagget väntar.........

pissiga sverige !

Oj vad kul allt blir när det är dåligt väder i sverige som det är mer än halva året. Idag kom man hem som en blöt katt och skitig som en flodhäst. Blev att mura med leka idag och regnet bara öste. Inte så jättekul kanske,speciellt inte när man får 3 kr/timmen . det är så väldigt mykt att jobba för !


Ikväll blir det att plugga lite faktist. har prov i samhäll imorn och nationella,det muntliga och det ser jag verkligen fram emot :). Det skriftliga igår gick skit och jag tror max på ett g-.

---------------------------------------------------------


Paradise hotel kanske är världens bästa program !,grymt alltså. Har sätt alla program hittils och den jag håller på är stefan. Bögandreas kan ju fara åt helvete. Men den skönaste är ju jackie som är dotter till svartenbrandt. Hon ligger med en kille första natten. hahah klockren ju !


PUSS !

försöker : )

bara för att ja skrev sådär förut om ronja och mig så vill jag nu förklara. Vi är fortfarande tillsammans. båda vill försöka men vi ska ta ett uppehåll. nu vet alla ....

invisible

Idag vaknade man till av att någon ringde, konstigt nog men när jag tittade på telefonen så stog det henke söderberg och jag var såklart tvungen att svara. Inte varje dag han ringer liksom, men det enda han ville var att frågade vad jag gjorde!? liksom vem gör det kl 6 på morgonen:P, men han hade varit på företags fest men ändå liksom ;D. hahahah.

Det blev att sova 50 minuter till innan jobbet väntade i söderköping. Idag blev det att riva ställningen hela dagen och det är verkligen ingen yrke ja skulle vilja hålla på med. Ryggen värker verkligen och vi kanske bar sammanlagt 3-4 ton. Men som tur har vi ingen praktik imorn eftersom det är nationella....


Ikväll blir det att dra sig till gymmet med laget. Känns redan som jag har ett gympass i mig efter dagens jobb men men vad gör man inte för att träffa alla nissar i laget. Efter det blir det att åka hem till ronja för att snacka lite. Nu blir att ta en dusch och slappa innan man drar iväg.

PUSSHEJ !

Don't forget

Idag vare måndag. En måndag som jag trodde att jag skulle ha mitt nationella prov på men det blev tyvär inget. Det blir att göra det på fredag istället och det är ju positivt, så ja kan förbereda mig lite bättre ! Har faktist ganska mykt denna vecka. På onsdag ere skriftliga nationella på fredag ere muntliga och samhällsprov så det gäller att ligga i denna vecka. Jag fick även reda på att jag får vara kvar på plustjänster och det är jag väldigt glad över:). Imorn hämtar dom mig i linghem för jag ska till söderköping och jobba så det blir lite sovmorgon till kl 06:45 ! ..


Ikväll blir det att slappa fram till träningen som börjar vid halv 8.


PUSS !

Söndag

ja då var det söndag och den har gått lika fort som alla söndagar gör. Ångesten börjar krypa inpå en för att det är jobb på tisdag. På onsdag blir det att inte jobba eftersom att vi har det skriftliga nationella då. Det är inte alltid man hellre vill ha ett nationellt prov än att vara i skolan men så e det. Imorn väntar även det muntliga nationella provet för mig. hoppas att det går bra för mig, önska mig lycka till;)

Vi tog även 3 nya poäng idag när vi slog Lesjöfors med 9-3. Väldigt bra och vi leder fortfarande serien :)


idag så har ronja och jag 26 månader, så puss på det !


Nu blir det att fortsätta att se på Heartbreak hotel med ronja!

Gameday

Då var det äntligen dags efter en veckas uppehåll. Jag känner mig verkligen taggad och jag tror nog att hela laget är sjukt taggade. På andra sidan väntar Lesjöfors som har börjat lite knackigt men vi får ändå se upp med deras pp som verkar vara grymt bra. Jag tippar att denna match kommer bli 7-3 till våran fördel...

Igår så spelade onyx,som ligger 2a i serien och tappade poäng mot Örebro. Dom lyckades vinna i sudden med 5-4 men alla poäng dom tappar är ju viktiga för oss....



Nu väntar det käk och sen är bara att tagga så se till att vara i sporthallen kl 17:00.




Ny design

Då var bloggen verkligen tillfräshad och jag tyckte att det blev väldigt bra. Kändes ganska tråkigt att bara ha en bild på mig och vit bakgrund så jag bad en kompis fixa det och det blev skit bra, så tack så mykt kim !(Y).


Idag har jag bara degat. alla har ju sagt att filmen blood and bone är så bra så jag var bara tvungen att se den och den var verkligen sjukt bra. Har nog aldrig sätt en biffigare kille alltså. inte någon som kan slåss lika bra heller så den får lätt 4/5.  Efter den filmen så var jag tvungen att se Stom the yard som är en av mina absolut favoritfilmer som alltid är lika bra. Så om ni inte har mykt att göra och inte har sätt någon av dessa filmer så rekomenderar jag dom starkt !


Replay

Då var det lördag och jag kom nyss hem ifrån ronja:). igår blev det en väldigt rolig kväll med mycket skratt och hets. Först var vi hos alexandra och tog det ganska lungt. riktigt trevligt att alla kunde komma faktist. Klockan 11 så var det dags för bowling och vi delade upp oss i 3 lag. i mitt lag var det jenny,tim och madde. alla var faktist riktigt dåliga och jag vann serien på typ 80-90 poäng. ganska pinsamt faktist men riktigt roligt var det. Så tack alla för en jättetrevlig kväll :)(Y).



Idag blir det att se idol på datorn som jag missade igår. Det blir nog också att se Blood and bone sen också. Ikväll kommer ronja och det blir en slappkväll eftersom imorn väntar Lesjöfors i sporthallen kl 17:00 , be there !


PUSS !

Fredag den 13e

Jag som tänkte att ja skulle få sovmorgon och att det ängligen var fredag idag, men icke. Såklart schemat är ändrat och vi börjar kl 09:00. inte mykt till sovmorgon och på lektionen så såg vi på film. känns ganska ovärt måste jag nog säga !. Idag skrev jag klart min muntliga del till nationella. kanske blir att lägga till lite saker nu i helgen men jag är nöjd med mitt tal :).

-------------------------------------------------------------


Nu ikväll så blir det att åka hem till alexandra för att slappa lite där innan det blir bowling. VI är ett gäng som har bokat kl 23:00 ikväll på strandgatan så det kommer bli helnice alltså. Efter det så ska ja åka hem till ronja och sova :) det blir nog en trevlig fredag det här !



Fireflies

Då vare torsdagskväll och denna dag har varit ganska jävla iskall. Jag började med att gå upp som vanligt kl kvart i 6 innan det blev tåg och buss. På jobbet blev det en oboy och sen bar det av mot drabantgatan där jag och en kille gjorde klart ett badrum. Helt okej att vara inne istället för att vara ute måste jag säga !. Tiden rann iväg och klockan var 4 och då vare dags att åka hem. varje torsdag e så underbar för nu ere helg och varje måndag är ett helvete för då ere jobb som gäller men just nu e de torsdag och det är jag tacksam över !:)

Ikväll blir det träning från kvart över 9-kvart i 11 sen åka hem till ronja och sova:)mykt myyyyyss !


jag ska sluta med nikotinskiten nu och det har gått en dag men ja ska klara av detta !, så e de !


bloggarn e tillbaka !

Då var det lite mer än en vecka senast jag skrev. Jag har inte skrivit pga att jag och ronja hade ett uppehåll och jag mådde inte så bra och kände verkligen inte för att skriva. Men nu är typ allt bra igen och ja kände för att skriva......


Blev jobbet idag. asso det är helt sjukt hur omogna byggjobbare är. bara pratar om kuk,fitta,knulla och sånt :P. Helt sjukt hur kul det var idag när en av gubbarna hade fått varm Cola på max och dampade satan och sa att han skulle knulla henne med slak kuk och slicka henne uppe och ner ;) . hahhaa fan vad kul alltså !


NU blir chill sen teori sen träning...hörs !





forever !

värsta dagarna i mitt liv

fan alltså,mitt liv är bara åt helvete. jag fattar verkligen inte att detta har hänt och jag orkar inte med detta. jag trodde att det skulle vara vi förevigt men faaaan:'(. att inte kunna äta ngt, att gråta säg till sömn. det kommer inte funka. du är den enda människa som kan få mig hel igen:'( </3

Get me started

Då var man tillbaka i det vanliga livet som är så tråkigt. Vaknade idag med ronja vid kl 6 för att hon tänkte gå upp då för att gå till skolan men inte. det blev sovmorgon för henne och jag började ju vid kl 11 så de var bara skönt. Var så svårt att slita sig från sängen när man verkligen skulle göra det men man var ju bara tvungen...

Vi fick reda på vårat prov i religion idag och jag skrällde verkligen . Fick ett G på ett prov som jag inte pluggat till. duktigt anton! fick 53/97. G var 48 så jag är nöjd:)


Ikväll blir det träning och efter det slapp innan det är dags för att sova. Imorn väntar det att gå upp kl kvart i 6 och sen ta sig till jobbet o komma hem vid halv 5. Man åker när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt. Inte alltid lika kul,speciellt när man inte får några pengar !

PUSS

Hide and seek

då var det den sista dagen på lovet och allt har gått så sjukt fort. Men det är bara se frammåt och snart är det jullov liksom :)

Vi vann matchen igår borta mot skoghall med 5-4. Dom gjorde 4-4 men det blev bortdömt för hög klubba, så gjorde vi 5-3 ist i boxplay innan dom reducerade till 5-4. Bea gjorde några mosterräddningar och var den som var bäst. Laget kan ju inte alltid vara på topp . ibland får man göra en dålig match. vi vinner och det är det viktiga:).


Idag blir det att plugga med ronja. har lite som ja ska ta nu sista dagen ;)


PUSS!

RSS 2.0